Тъжни новини за Брус Уилис: актьорът страда от тежка форма на деменция

Семейството на Брус Уилис даде повече информация за здравословното състояние на актьора. За съжаление, стана ясно, че актьорът е диагностициран с тежка форма на деменция - фронтотемпорална деменция, която представлява състояние, при което се наблюдава прогресивно влошаване, отслабване функцията на предния дял на главния мозък. Болестта включва личностни нарушения и нарушена способност за устно общуване.

Година, след като Брус Уилис се отказа от актьорската си кариера заради заболяването афазия, днес семейството му разкри, че актьорът вече има друга диагноза. Настоящата съпруга на Уилис - Емма Хеминг Уилис сподели тъжната новина. Това направиха още бившата съпруга на Уилис - Деми Мур, както и децата му Румър, Скаут, Талула, Мейбъл и Евелин.

"Искаме да започнем това изявление, като благодарим на всички, които ни показаха любов и подкрепа, след като научиха за заболяването на Брус", започва изявлението на семейството на актьора, което е подписано от сем. Уилис и сем. Мур. 

"В този дух, бихме искали да ви дадем информация относно нашия обичан съпруг, баща и приятел, след като вече знаем каква е неговата точна диагноза. А тя е фронтотемпорална деменция. За жалост, трудностите в комуникацията са само един от симптомите, с които се сблъсква Брус. Новината е болезнена за нас, но поне най-сетне имаме точна диагноза."

В изявлението се казва още, че деменцията е коварно заболяване, което е непредвидимо и може да засегне всеки.

"Брус винаги е използвал гласа си, за да помага на другите и да обръща внимание на важните въпроси. Знаем, че ако можеше, той щеше да направи всичко по силите си, за да говори повече за болестта си и да опита да направи живота на тези, които страдат от нея по-лек."

Изказването на семейството му завършва по следния начин:

"Брус винаги се е радвал на живота и е заразявал хората около него с тази радост. Сега това му се връща и сме благодарни за цялата любов, която получаваме от всички краища на света. Трогнати сме колко много обичате нашия скъп съпруг, баща и приятел в тези тежки времена. Тази подкрепа ще помогне на Брус да живее живота си колкото се може по-пълноценно."

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти