„Не искам никога да съм далеч от Ема”: Брус Уилис за голямата любов след 50, която остава до него и в болест

Въпреки разликата във възрастта им от 23 години, към момента моделът и предприемач, който на 18 юни 2023 г. навършва 45 години, продължава да бъде жената, стояща неотлъчно до актьора, докато състоянието му се влошава, и се грижи за двете им дъщери.

Почитателите на Брус Уилис ще запомнят 2022 като годината, в която беше обявено, че той се оттегля от киното. Изявлението от месец март направиха няколкото важни жени в неговия живот: съпругата му Ема Хеминг и двете им дъщери Мейбъл и Евелин, бившата му половинка Деми Мур и техните три дъщери Румър, Скаут и Талула.

Припомнете си тук ► Брус Уилис се разделя с киното заради диагноза 

Любовната история на звездата с Ема Хеминг може да послужи за вдъхновение на съвременните романтици. Уилис се превръща в мечта за много жени по света, но не среща голямата си любов преди да навърши 50.

Преди да се запознае с нея, през 1987 г. Брус Уилис се жени за Деми Мур. Следващите години изглежда, че златната холивудска двойка има всичко, което може да желае - успешна кариера и три прекрасни дъщери. Но встрани от усмивките на червения килим, се оказва, че семейният живот у дома не успява да проработи. Двамата официално се развеждат през 2000 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Техният брак обаче остава далеч от понятието за провал, разказват от Bright Side. Уилис и Мур тръгват по различни пътища, но успяват да изградят още по-силна връзка като приятели. Семейството им остава сплотено и в социалните медии можем да видим общи снимки на бившата двойка с дъщерите си в домашна обстановка. Двамата дори прекарват изолацията през 2020 г. заедно. Припомнете си тук ► Под карантина с бившата: Защо Брус Уилис не е с настоящата си съпруга?

През 2003 г. Брус Уилис се сгодява за актрисата Брук Бърнс, но двамата се разделят след 10-месечна връзка. По-късно той среща жената, с която бракът му продължава вече 13 години - модела Ема Хеминг. Актьорът признава какво му е липсвало преди това:

„Прекарах последните 10 години сам и в по-голямата си част нещастен. В мрак. Никога не съм мислил, че да съм с другиго е отговорът. Бих казал: „Сам съм, но не съм самотен.“ Но просто се шегувах.“

Актьорът добавя, че Ема е променила изцяло погледа му върху любовта и всичко изведнъж си е дошло на мястото.

Ема Хеминг - красивата съпруга на Брус Уилис

„Преминах от „майната ѝ на любовта“ към „любовта наистина е отговорът“... След това започнах да се мотая около Ема и ежедневието ми стана много по-щастливо.” През 2009 г. Уилис се жени за Хеминг и двамата започват нов етап от живота си като сродни души.

Скоро Брус Уилис бива заобиколен от повече любов, отколкото би могъл да си представи. През 2012 г. се появява първото дете на двойката - Мейбъл, а две години по-късно се ражда и още едно момиче - Евелин. Така актьорът става баща на общо пет дъщери!

Уилис осъзнава, че е истински късметлия да има толкова много прекрасни жени в живота си и не позволява да мине ден, без да го оцени. Веднъж той казва: „Обожавам жените и винаги съм се чувствал по-сигурен, когато съм около тях.“

Вижте тук сладки семейни снимки, които двойката споделя в Instgram >>>

През 2019 г. щастливата двойка решава да отпразнува своята 10-годишнина, казвайки си отново „Да“. Уилис и Хеминг заявяват повторно любовта си пред близки, а на празненството присъства и бившата съпруга на актьора, Деми Мур. За нея Хеминг казва: „Тя ме приветства в своето семейство, както аз я приех в нашето.“

Присъствието на Мейбъл и Евелин прави подновяването на брачните клетви още по-специално. Момичетата стават свидетели как техните родители „отпразнуват раждане, любов и живот на нашето щастливо място“, както Ема пише с любов към публикация в Instagram.

Вижте тук сладки семейни снимки, които двойката споделя в Instgram >>>

За Брус Уилис годините в очакване на любовта си струват, дори да я открива след 50-ия си рожден ден.

Той често споделя публично своята любов към съпругата си: „Изобщо не искам да съм далеч от Ема. Това е най-уникалната връзка, която съм имал в живота си.”

Що се отнася до съпругата му, тя също е убедена, че Брус е нейната сродна душа и се чувства благословена да споделя живота си. Преди няколко години тя споделя: „Все още имаме среща веднъж седмично! Винаги се стараем да отделяме време един за друг. Съпругът ми е голяма подкрепа - пасваме си добре.“

Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите

След обявяването на новината, че Брус Уилис страда от афазия - заболяване, което засяга уменията за общуване, Ема е тази, която крепи семейния дух. Макар и да пази мъката за себе си, бившият модел поддържа оптимистична нагласа и в Instagram, където споделя красиви семейни моменти.

„Тъй като Брус е по-възрастен от Ема, те знаеха, че здравето му може да се влоши по-рано от нейното. Но все пак диагнозата му е шокираща за нея“, споделя близък пред People. Прочетете повече тук ► „Не е лесно да виждаш как съпругът ти се влошава“: приближен до семейството на Брус Уилис разказва за грижите на съпругата му

За първото си лято с диагнозата на своя съпруга Ема признава в Instagram, че се бори с болката чрез спорт и нови хобита. „Както доведената ми дъщеря Скаут ми каза, скръбта е най-дълбоката и чиста форма на любов“, споделя тя, опитвайки се даде утеха на хора в подобна ситуация. Прочетете повече тук ► Съпругата на Брус Уилис: „Скръбта ми е парализираща, но се уча да живея с нея“

И ако истинската любов се познава в здраве и болест, то актьорът може да е сигурен, че е намерил това, което човек се надява да открие.

Вижте тук сладки семейни снимки, които двойката споделя в Instgram >>> 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти