Под карантина с бившата: Защо Брус Уилис не е с настоящата си съпруга?

Всички отговорни хора по света спазват стриктно мерките за самоизолация. Ако живеете с роднини, вероятно сте принудени да прекарате с тях известно време, независимо дали това ви харесва или не. Е, за Брус Уилис ситуацията съвсем не е такава.

За тези, които изостават със събитията, Брус Уилис и бившата му съпруга Деми Мур имат три дъщери - Румър, Скаут и Талула. Двамата са избрали да споделят един дом заедно със своите деца и си прекарват доста добре, ако съдим по кадрите в Instagram. Припомнете си повече ТУК >>>

брус уилис
Снимка: Getty Images / Gulliver

Тези обстоятелства съвсем естествено провокират хорското любопитство и ни карат да се чудим какво се случва с настоящата му съпруга Ема. Завесата на съмненията повдига самата Скаут Уилис, която дава обяснение на всичко това.

В подкаста Dopey дъщерята на Брус и Деми споделя, че първоначалната идея е била към настоящата им семейна идилия да се присъедини и самата госпожа Уилис с двете ѝ дъщери от актьора - Евелин и Мейбъл. За съжаление, планът им се проваля заради неприятни здравословни обстоятелства:

"Доведената ми майка трябваше да дойде тук с двете ми сестри, но по-малката от тях, която е на 6 години, явно не беше наясно, че не трябва да си играе с хиподермични игли. Опитала се е да продупчи обувката си с нея и си е наранила ходилото. Ема трябваше да остане в Ел Ей, за да изчака резултатите от медицинския преглед. Баща ми пристигна тук и полудя, когато разбра за случилото се. Наложи се трите да останат в Ел Ей."

Брус Уилис под ръка със съпругата си Ема Ханинг
Снимка: Getty/Guliver

Е, ако някой търси любовна холивудска драма, със сигурност няма да я открие тук. Бракът на Брус е прекрасен, а между настоящата и бившата съпруга няма и следа от ревност и негативни чувства. 

"Деми и Ема са близки, и тримата се разбират прекрасно като едно голямо сплотено семейство. Между тях не съществуват никакви конфликти", споделят източници.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти