Честито! Брус Уилис стана дядо за пръв път

Най-голямата дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур стана майка.

Румър Уилис обяви, че е родила първото си дете от приятеля си музикант Дерек Томас на 18-и април.

„✨ Луета Айли Томас Уилис ✨ Ти си истинска магия 🌱 Роденa у дома във вторник, 18 април. Ти си повече от всичко, за което някога сме мечтали ✨“, гласи постът на 34-годишната актриса в Instagram.

Новината за първото внуче в семейство Уилис двойде четири месеца след като Румър сподели, че е бременна през декември, като публикува снимки на растящото си коремче в Instagram.

Румър Уилис и Дерек Томас предпочитат да пазят отношенията си си далеч от светлината на прожекторите. Въпреки това тя заяви обичта си към своя „сладък, сладък мъж“ и бъдещ баща на Свети Валентин.

„Не знаех, че любовта може да се усеща така. Никога не съм била толкова щастлив в живота си. Ти правиш всичко по-забавно, шантаво и радостно. Грижиш се толкова добре за мен ♥️“, написа тогава тя в Instagram.

румър уилис
Снимка: Getty

„Благодаря ти, че ме направи майка и беше мой партньор в това диво пътуване в родителство, вече се грижиш толкова добре за мен и нашето малко дете. Ние сме толкова щастливи, че те обичаме“, завърши публикацията си Румър.

Още през 2020 г. Румър говори за желанието си да стане майка, но и отбеляза пред Empire, че е важно за нея да изчака правилния момент и да изгради стабилна връзка с мъжа до себе си преди това.

Тогава тя се пошегува как баща ѝ Брус ѝ е споделил, че се надява на внук: „Дори баща ми оказва натиск върху мен. По време на карантината той каза: „Бих искал да имаш син, защото имам нужда от малко мъжка енергия в тази група.““

„Очевидно в семейството има много жени. Той има пет дъщери, както и моята майка и доведената ми майка. Просто има много женска енергия у дома“, обясни Румър.

Малката Луета е първото внуче за Деми и Брус, които бяха женени повече от десетилетие преди да се разделят в края на 90-те. Заедно те са родители на още две момичета – Скаут, на 31, и Талула, на 29.

Появата на бебето зарадва всички, защото е първата наистина щастлива новина за семейството след поставянето на диагнозата фронтотемпорална деменция на Брус Уилис.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти