Дъщерята на Брус Уилис за връзката с баща си днес: „Все още ме разпознава“

Въпреки болестта на Брус Уилис, която натъжи целия свят, изглежда връзката му с неговите дъщери остава силна и все още го дарява с моменти на радост.

29-годишната дъщеря на актьора, Талула Уилис, публикува много искрен и трогателен текст във Voguе на 31 май, в който разкри какви са отношенията с баща ѝ през последните години.

„Той все още разпознава коя съм и целия грейва, когато вляза в стаята“, написа тя.

брус уилис
Снимка: Getty

Въпреки че близките на Брус разкриха състоянието му едва миналата година, Талула написа, че е знаела, че „нещо не е наред от дълго време“.

Тя добави: „Започна с някаква неясна липса на реакции, която семейството приписа на холивудската загуба на слуха.“

Талула, която е една от дъщерите на Брус от първия му брак с Деми Мур, призна, че първоначално е приела промените в поведението му лично. Тя се опасявала, че баща ѝ просто е зает с новата си съпруга Ема Хеминг, за която се ожени през 2009 г. - и двете им дъщери.

„По-късно тази неотзивчивост се разшири и понякога го приемах лично. Той имаше две бебета от мащехата ми Ема Хеминг Уилис и си помислих, че е загубил интерес към мен“, спомня си Талула.

брус уилис
Снимка: Getty

„Въпреки че това нямаше нищо общо с истината, младежкият ми мозък се измъчваше с някаква грешна представа: че не съм достатъчно красива за майка си и не съм достатъчно интересна за баща си.“

Въпреки че Талула в началото се справя с проблема с „избягване и отричане“, в крайна сметка започва да цени всеки миг, прекаран с баща си.

„В миналото толкова се страхувах да не бъда победена от тъгата, но най-накрая чувствам, че мога да бъда до него и да разчита на мен. Мога да се наслаждавам на времето ни, да държа ръката на баща си и да чувствам, че това е прекрасно“, написа тя.

Талула отбеляза още, че сега прави „тонове снимки“ всеки път, когато посещава дома на баща си.

„Аз съм като археолог, който търси съкровища в нещата, на които никога не съм обръщала особено внимание. Пазя си всяко гласово съобщение от него, запазено на твърд диск. Откривам, че се опитвам да документирам всичко и да го пазя за деня, когато няма да го има, за да ми напомня за него и за нас“, обясни тя.

Освен че разкри как преживява болката от болестта на баща си, Талула разказа как семейството ѝ я е изпратило в център за рехабилитация през юни 2022 г. заради битката ѝ с анорексията.

Там тя разбира, че страда още от разстройство на личността, което нарушава способността за овладяване на емоциите.

уилис
Снимка: Getty

Още през 2021 г. Талула обърна внимание на проблемите, които има с образа на тялото си. Тогава тя разкри, че се е самонаказвала, защото не прилича повече на майка си, която от десетилетия има статут на секссимвол.

А наскоро майка ѝ Деми Мур и нейната мащеха Ема Хеминг Уилис бяха сред многото, които я защитиха срещу обидните коментари и тормоза в интернет, свързани с външния ѝ вид.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти