Шварценегер с трогателни думи за Брус Уилис: „Екшън звездите не се пенсионират, те презареждат“

Арнолд Шварценегер изрази уважението си към своя колега Брус Уилис. Звездата от „Терминатор“, чийто нов сериал „Furbar“ излезе наскоро, беше попитан за пенсионирането на Уилис в скорошно интервю, а отговорът му трогна мнозина.

„Мисля, че той е фантастичен“, каза Шварценегер пред Cinema Blend за колегата си. „Той беше, винаги в продължение на години, и все още е огромна, огромна звезда."

„И мисля, че той винаги ще бъде запомнен като наистина велика звезда. И мил човек.“, продължи Арнолд. „Разбирам, че при неговите обстоятелства, от гледна точка на здравето, той трябваше да се пенсионира. Но като цяло, знаете ли, ние никога не се пенсионираме. Екшън героите просто презареждат.“

Арнолд Шварценегер и Брус Уилис са двама от най-ярките представители на поколението актьори, които превърнаха образите си в екшъните в истински герои за няколко поколения зрители. Двамата участват заедно в две от частите на „Непобедимите“ – филмът, който събра на екрана най-емблематичните звезди от жанра.

шварценегер брус уилис
Снимка: Getty

Припомняме, че 68-годишният Брус Уилис прекрати филмовата си кариера и публичните изяви миналата година на фона на тежката битка с афазията, за която семейството му разкри по това време, че „влияе на когнитивните му способности.“

През февруари семейството на актьора от „Умирай трудно“ сподели, че състоянието му е прогресирало от афазия до фронтотемпорална деменция.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти