„Трябва да живея с това“: Шварценегер за скандалната афера, която разруши брака му

Може да познавате Арнолд Шварценегер като корав и непобедим герой от екшън филмите, но в трейлъра на новия документален филм за живота си актьорът показва емоционалната си страна с някои искрени признания.

Във видеото звездата от „Терминатор“ разсъждава за тежката раздяла с бившата си съпруга Мария Шрайвър. Той не крие, че е причинил голяма „болка“ на семейството си в този момент.

25-годишният брак на Шварценегер с Мария Шрайвър се разпадна през 2011 г., когато стана ясно, че му се е родил син - Джоузеф Баена.

шварценегер
Снимка: Getty

Скандалното беше, че майката на детето e Милдред Баена, икономката в семейния дом на актьора.

В трейлъра към филма Шварценегер разсъждава: „Хората ще помнят моите успехи, но ще помнят и някои провали.“

„Беше много трудно за брака ми, за връзката с децата ми.“, продължава той. „Причиних достатъчно болка на семейството си. И ще трябва да живея с това до края на живота си.“

През 2015 г. Арлонд разкри, че връзката, която има с децата си, е „фантастична“, включително тази с извънбрачния му син: „Джоузеф е страхотен. Той напълно разбира ситуацията. Така че всичко се нареди.“

шварценегер
Снимка: Getty

Мария Шрайвър е журналист, писател и член на фамилията Кенеди. Тя и Шварценегер се венчаят през 1986 г., близо 9 години след първата им среща.

Раздялата им е през 2011 г., веднага след като аферата на актьора става публично достояние, като двамата финализират развода си през 2021 г.

Извънбрачният син на Арнолд, Джоузеф, е роден на 2 октомври 1997 г., само няколко дни след като Шрайвър ражда четвъртото дете на двойката, Кристофър.

Майката на Джоузеф, който сега на 26 години, запазва в тайна факта, че той е син на Шварценегер, през първите 8 години от живота му. През 2012 г. актьорът сподели, че невероятната прилика между него и порасналото дете го е накарала да осъзнае истината.

След болезнената раздяла Мария Шрайвър решава да потърси духовен мир и подкрепа в манастир.

През февруари тя разкри, че въпреки че семейството ѝ е изглеждало стабилно на пръв поглед, славата на Шварценегер я е карала да се чувства много самотна в брака си. Тя отива в манастир с надеждата да се почувства по-малко „невидима“.

В подкаста Making Space with Hoda Kotb журналистката разказа, че е потърсила утеха и напътствия в манастир, за да намери мир и да си позволи да бъде уязвима.

шварценегер
Снимка: Getty

Мария обясни още, че така е успяла да намери силата, от която е имала нужда, за да продължи.

„Никога не съм си позволявала да бъда уязвима, слаба... Но ми се наложи“, спомни си Мария.

Заради известността на бившия си съпруг, Мария често се е чувствала сякаш живее в сянка.

За да осъзнае собствената си стойност като личност, ѝ се наложило да се види през собствените си очи, вместо да се фокусира върху това как другите я приемат.

Пътят на 75-годишния актьор към славата от Австрия до Холивуд ще бъде проследен в документалната поредица на Netflix от три части, която се очаква да излезе на 7 юни.

„Виждах се на тази сцена. Как хиляди хора крещят: Арнолд, Арнолд, Арнолд! И когато визуализирате нещо наистина ясно, вярвате, че можете 100% да го постигнете“, обяснява Арнолд за това как е сбъднал своята американска мечта.
 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти