Да откриеш дъщеря си след 26 години: Тайната, която промени живота на Чък Норис

Звездата от близкото минало Чък Норис е едно от емблематичните лица на Холивуд, защото въплъщава класическия екшън герой, който може да се справи с всеки злодей.

Името му се нарежда сред тези на колегите му Брус Уилис, Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун и Жан-Клод Ван Дам, които през изминалите няколко десетилетия създадоха образа на непобедимия и смел мъж, на когото винаги може да се разчита да спаси света от всяко зло.

12 звезди и сладките снимки с техните внуци

Днес показваме другото лице на Норис, като разказваме една дълбоко лична история от интимния живот на 84-годишния актьор.

През 1991 година Чък получава странно писмо в имейла си, в което подателката го информира, че е негова дъщеря. По това време Норис е вече утвърдена екшън звезда, участвал е в касови филми като „Пътят на дракона“ и „Делта Форс“, а скоро му предстои да влезе в образа на Уокър, тексаския рейнджър в едноименния сериал.

26-годишната Дина, която е изпратила тайнственото писмо до актьора, твърдейки, че той е неин баща, не иска нито слава, нито пари от него. Единственото ѝ желание е той да знае, че тя съществува.

Какво става днес с децата актьори от любимите български филми?

В имейла тя разказва историята на живота си и изразява желание двамата да се срещнат. И все пак обещава, че ако Норис не желае да се запознае с нея, тя ще прояви разбиране и няма да го търси никога повече.

Оказва се, че Дина (на снимката долу) е родена през 1963 г., но едва след като навършва 16 години, научава истината за баща си. Тогава тя случайно подслушва разговор между майка си Джоана и нейна приятелка, в който истината излиза наяве.

чък норис
Снимка: Facebook | Instagram

Чък Норис никога не е бил женен за Джоана. Нещо повече – когато двамата имат любовна връзка в началото на 60-те, той има съпруга и все още не е популярен.

По това време службата му за Военновъздушните сили на САЩ е приключила и той очаква да бъде разпуснат и да се прибере при съпругата си Даян Холечек в Лос Анджелис. Преди да бъде официално освободен обаче той прекарва известно време в Ривърсайд, Калифорния, където се запознава с Джоана в един бар. Връзката им продължава известно време, като Чък така и не разкрива пред любовницата си, че е женен.

Изглежда в някакъв момент Норис почувствал вина и просто прекратил всякакъв контакт с Джоана. Малко след това тя разбира, че е бременна, и решава да задържи бебето. Освен това узнава, че приятелят ѝ е бил женен и дори очаква дете от съпругата си.

Едно разбито семейство: вижте как се промениха децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Така тя решава да отгледа детето си сама, без да информира за това бъдещия актьор.

Джоана се омъжва малко след като ражда дъщеря си. Затова Дина расте, приемайки съпруга на майка си е свой баща. Джоана решава да остави момичето да вярва в това, защото Норис бил семеен, а и понеже не искала да накърни имиджа му на изгряваща звезда.

След като узнава истината от подслушания разговор, Дина запазва тайната на майка си цели 10 години. Двете не искат да разстройват семейството на Норис, но през 1989 г. той се развежда. Така Дина най-накрая се решава да напише на баща си писмото, което ще промени живота и на двамата.

Когато научава, че има още едно дете, за което не е подозирал, отначало Чък Норис е скептичен. Все пак той решава да се срещне с Дина и Джоана, за да чуе историята лично от тях.

чък норис
Снимка: Facebook | Instagram

След тази съдбовна среща обаче той дори не пожелава да направи ДНК тест на жената, за да потвърди бащинството си. По думите му веднага щом я среща, той вече знае в сърцето си, че Дина казва истината.

Срещата между бащата и дъщерята, за която никога не е подозирал, е много топла и трогателна, като и двамата се разплакват от вълнение. Те се чувстват така, сякаш цял живот са се познавали.

„По света може да има незаконни родители. Знам, защото аз бях такъв, но нито едно дете не е незаконно родено. Бог има план и цел за живота на всеки от нас“, разсъждава по-късно Норис.

чък норис
Снимка: Getty

През годините Дина е работила заедно с баща си, включително като супервайзер, оперативен мениджър и PR асистент в телевизионния му сериал „Уокър, тексаският рейнджър“.

Днес 60-годишната Дина Норис продължава да бъде близка с баща си. Освен това има топли отношения с другите четири деца на актьора и неговата втора съпруга Джена О'Къли (на снимката).

чък норис
Снимка: Getty

Дина работи като брокер на недвижими имоти, омъжена е още от 80-те години и има три деца. Те обожават да прекарват време с дядо си, който пък ги насърчава да се занимават с кино и дори им е давал малки роли във филмите си.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти