Децата на Арнолд Шварценегер игнорираха своя полубрат на червения килим

Преди броени дни Арнолд Шварценегер се появи на червения килим в компанията на своите деца по повод премиерата на новия си проект  по Netflix, “Fubar“.

Но докато суперзвездата позира с дъщерите си Кристина, на 31, и Катрин, на 33 - заедно със съпруга на Катрин Крис Прат, извънбрачният син на Арнолд, Джо Баена мина по червения килим сам.

арнолд шварценегер
Снимка: Getty

Въпреки че Шварценегер е изключително близък с всичките си пет деца, четирите деца на актьора от брака му с Мария Шрайвър изглежда не искат да имат нищо общо с Баена, съобщават от Page Six.

Техният полубрат се ражда в резултат от аферата на актьора с бившата икономка на семейството Милдред Баена.

Шварценегер и синът му „са много близки“, твърди източник, близък до актьора.

джо баена
Снимка: Getty

„Но, честно казано, другите му деца не обичат Джо. Жалко, тъй като той е наистина добро момче и Арнолд винаги се е отнасял с него като с всички други свои деца - много справедливо. Но по някаква причина другите деца явно показват неодобрението си заради [аферата] чрез изолиране на Джо.“

Сложните отношения между наследниците на Шверценегер не останаха незабелязани от медиите, тъй като 25-годишният Джо Баена, който е запален бодибилдър точно като Шварценегер - публикува своя снимка от премиерата в социалните мрежи, написвайки колко се гордее с баща си. „Давам 2 палеца нагоре на “FUBAR”!!!“, написа той.

„Прекарах невероятно снощи на премиерата на “FUBAR”! По мое безпристрастно мнение, “FUBAR” е весел, изпълнен с екшън сериал, който ще ви държи на ръба на стола през цялото време!“, допълни Джо.

Един от последователите на Баена коментира: „Отвратително е как си третиран, човече, от собствената си плът и кръв. Напълно игнориран поради нещо, за което нямаш вина.“ 

Коментиращият добави, че братята и сестрите на Баена са го игнорирали напълно и въпреки че са били на едно и също събитие, нямат дори една снимка с него.

Друг фен написа: „Това е жалко. Арни изглежда ги обича еднакво,а дори може да обича Джо малко повече, защото върви по неговите стъпки.“

Всички деца имат сложни отношения с Баена, докато самият Шварценегер винаги се е грижел финансово за извънбрачния си син. През годините той поема таксите му за колеж, а на майка му Милдред дори купува къща..

От бившата си съпруга Мария Шрайвър Арнолд има четири деца: Катрин и Кристина, както и Патрик, на 29, и Кристофър, на 25. Катрин се занимава с детски книги, телевизия и благотворителна дейност.

шварценегер
Снимка: Getty

Патрик е модел и актьор, докато Кристина е продуцент на документални филми и член на Съвета на основателите на Special Olympics.

Кристофър се занимава с фитнес и е завършил университета в Мичиган.

Премиерата на "Fubar" беше първият път, когато напрежението между децата на Шварценегер стана публично достояние.

Докато от Page Six информират, че Баена е отишъл на афтърпартито след премиерата в Лос Анджелис, другите деца на Шварценегер са си отишли. 

„Арнолд е наистина близък с Джо.“, разкрива източникът, уточнявайки, че Баена е пренебрегван от своите полубратя и сестри: „Не е честно, но предполагам, че е разбираемо – той е продукт на нещо, което не трябваше да се случва.“

Актьорът наскоро каза пред The Hollywood Reporter, че раздялата е неговият “най-голям провал“, признавайки, че разводът с Мария Шрайвър е бил “много, много труден в началото“.

„В крайна сметка продължаваш напред.“ обясни още Арнолд. „Имам прекрасна приятелка, [физиотерапевт] Хедър Милиган, която е много успешна. Наистина се гордея с нея и я обичам.”

„В същото време обичам бившата си жена [Шрайвър]. Ние сме наистина добри приятели, много близки и сме горди от начина, по който отгледахме децата си.“

„Ако имаше награда Оскар за това как човек се справя с развода, Мария и аз трябва да го получим, защото той оказа възможно най-малко влияние върху децата“, пошегува се той.

От Page Six все пак разкриват, че Джо Баена и Патрик вероятно поддържат връзка, а друг източник твърди, че двамата са били забелязани наскоро да работят заедно в Санта Моника. Патрик обаче не следва Баена в Instagram.

Звезди, които изневериха на жените си с детегледачките

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти