Не на тормоза: Деми Мур и Ема Уилис защитиха дъщерята на Брус

Дъщерята на Брус Уилис, Талула, получи подкрепа от майка си и своята мащеха срещу нападките онлайн.

Деми Мур и Ема Хеминг Уилис се обявиха в защита на 29-годишната Талула, след като тя сподели поредица от съобщения в социалните мрежи, които е получила от бодишеймъри.

Бодишеймингът е явление, особено популярно през последните години в интернет, свързано с това да засрамваш и обиждаш някого заради тялото му.

уилис
Снимка: Getty

„Мисля, че е важно да споделя, че това се случва, че се случва на лекуващ се човек, който се възстановява, който е бил честен за това колко много е боледувал и работи ежедневно, за да открие безопасност и уют в кожата си“, откровено написа Талула, визирайки битката си с телесната дисморфия.

„Чувствах, че е наистина важно да ви покажа това, че това се случва“, продължи тя. „Много съм благодарна, че попаднах на място, където не се разпадам заради думи от непознати (в по-голямата си част). Обичам се и се харесвам!“

Споделените снимки показват лични съобщения, които най-малката дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис е получила от хора, които реагират жестоко на публикациите ѝ.

Майката на Талула, Деми, се включи в коментарите, за да я похвали и да предложи своята солидарност.

„Толкова се гордея с теб! Хората често отразяват само собствения си страх. Бъди [себе си] във всичките си форми и продължавай да блестиш с разкошната си славна светлина!“, написа актрисата.

уилис
Снимка: Getty

Ема, доведената майка на Талула и съпруга на Брус от 14 години, също предложи подкрепата си в коментарите.

„Толкова съжалявам, Талула. Ти призова майките си тук, които искат да знаят кои са тези хора“, коментира тя.

Още през 2021 г. Талула обърна внимание на проблемите с образа на тялото си. Тогава тя разкри, че се е самонаказвала, защото не прилича повече на майка си, която от десетилетия има статут на секссимвол.

„Отне ми твърде много време, за да разбера, че: А. Остаряването се случва без контрол, времето минава и лицето ви може да се промени“, сподели тя в поредица от снимки с Деми.

уилис
Снимка: Getty

„Б. Наказвах се, че не приличам на майка си, след като ми казаха, че съм близначка на Брус Уилис от раждането – възмущавах се от приликата, тъй като вярвах, че моето „мъжествено“ лице е единствената причина за това, че не ставам за обичане – ЛЪЖА! Бях и съм по своята същност ценен и достоен човек, на всеки етап от живота, с всякакъв размер, с всякаква коса! (както и вие)."

„Трябва да успокоите раните в душата си, преди да се опитате да „оправите“ външността“, добави тя.

По-рано тази година Талула сподели поредица от сладки снимки с известния си баща Брус Уилис, който миналия март се оттегли от актьорството, след като беше диагностициран с афазия. На снимките 68-годишната звезда от „Умирай трудно“ прегръща дъщеря си.

edna
Снимка: Edna.bg

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти