,,Това е най-доброто, на което мога да се надявам“: Дъщерята на Брус Уилис сподели за борбата с болестта му

Дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур, Талула, призна, че все още чувства, че получава обич от баща си, който е болен от деменция. В един вълнуващ разговор с Дрю Баримор, тя смело обсъди състоянието на баща си, подчертавайки важността на трайната сила на любовта.

Брус Уилис, известен с легендарните си роли в любими екшън филми, сега е изправен пред съвсем различна битка, която не включва каскади или експлозии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

„Той си е все същият и мисля, че това е най-доброто, на което мога да се надявам. Виждам любов, когато съм около него. Това е моят баща, той ме обича и това е наистина специално“, каза Талула Уилис.

Според момичето, семейството смята за необходимо да се разпространи информация за болестта на актьора. Когато откровено разказват за тази борба, те се надяват да хвърлят светлина върху рядката и опустошителна болест и с това да помогнат на други хора да се справят с подобни предизвикателства.

В своето трогателно интервю Талула разкри, че значителна част от времето, което прекарва с баща си, е посветено на музика. Силната връзка между баща и дъщеря остава непоклатима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

В края на септември настоящата съпруга на Брус, Ема Хеминг, говори за прогресиращата деменцията на съпруга си. Тя разкри, че водят жестока битка с рядката форма на болестта и цялото семейство се опитва да помага в трудния момент.

Ема сподели, че е обяснила на дъщерите си какво е състоянието на баща им и ги подготвила за евентуалните последици, като не иска това да бъде тема табу в семейството.

Любовната история на звездата с Ема Хеминг може да послужи за вдъхновение на съвременните романтици. Уилис се превръща в мечта за много жени по света, но не среща голямата си любов преди да навърши 50.

Нека си припомним най-милите моменти на Брус Уилис и Ема Уилис под светлините на прожекторите:

Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти