Заобиколен от всички свои жени: вижте семейните празнични снимки на Брус Уилис

Семейството на Брус Уилис изглежда по-сплотено от всякога в предколеден кадър, споделен от Деми Мур.

Актрисата и бивша съпруга на екшън звездата публикува в Instagram профила си празнични снимки, на първата от които са събрани всички близки дами на актьора - дъщерите му от брака с Мур: 34-годишната Румър, Скаут, на 31 г., и Талула, на 28 г., както и настоящата му съпруга Ема Хеминг и техните две по-малки момичета: 10-годишната Мейбъл и 8-годишната Евелин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

„Ние сме СЕМЕЙСТВО!! Завладява ни празничния дух!“, гласи описанието, а Хеминг отговаря в коментар: „Каква забавна вечер 😍❤️“.

На следващ кадър от поста Ема и Брус се държат за ръце край масата, а по-нататък виждаме обща снимка на актьора заедно с Деми Мур и дъщеря им Талула.

Празничната публикация идва три месеца след като настоящата съпруга на Брус Уилис направи равносметка на изминалото лято - първото, което актьорът прекара с диагнозата афазия. Припомнете си повече тук ► Съпругата на Брус Уилис: „Скръбта ми е парализираща, но се уча да живея с нея“

По-рано тази година семейството на 67-годишния актьор направи изявление, с което съобщи, че той се оттегля от филмовата си кариера заради заболяване. Припомнете си тук ► Брус Уилис се разделя с киното заради диагноза, изявление разпространиха най-важните жени в живота му

Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти