Специално

Непобедим и незабравим: 6 филма с Брус Уилис, които не бива да пропускате

Едва ли има човек, който да не знае кой е Брус Уилис, и това изобщо не е случайно. Той е сред най-обичаните актьори в Холивуд, при това не само от феновете на екшън филмите.

Миналата година борбата на Брус Уилис с деменцията стана причина да прекрати кариерата си в киното, но неговите невероятни роли никога няма да бъдат забравени. Талантлив, чаровен, забавен и непобедим – това е Брус Уилис и затова никога не можем да му устоим, когато го видим на екрана.

В богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON, открихме няколко интересни филма с 68-годишната звезда, в които той участва през последното десетилетие от своята забележителна кариера. 

брус уилис
Снимка: imdb | EON

Ако сте истински фенове на Брус Уилис от времето на "Умирай трудно", "Шесто чувство" и "Армагедон", със сигурност ще ви е приятно да настаните удобно у дома и да се насладите на някои от последните филми с негово участие, преди да се оттегли от киното. Ето кои са те и защо не бива да ги пропускате.

Огън с огън“ (2012 г.)
В този криминален екшън-трилър главната роля е поверена на Джош Дюамел (сериала „Лас Вегас“), който става неволен свидетел на жестокото убийство на собственик на магазин и неговия син. Брус Уилис пък играе детектив, чийто партньор е убит от същия криминален бос и търси справедливост.

брус уилис
Снимка: imdb | EON

В царството на пълнолунието“ (2012 г.)
Тук ще ви изненадаме с предложение, което не е екшън, а романтична комедия. Двама влюбени младежи изчезват от града, за да се усамотят. Но властите са убедени, че нещо им се е случило и затова активират групи за издирване. Начело е шерифът на градчето (Брус Уилис), който пък има афера с майката на изчезналото момиче. Във филма участват още звезди като Оуен Уилсън, Едуард Нортън, Франсис Макдорманд и Бил Мъри.

брус уилис
Снимка: imdb | EON

Непобедимите 2“ (2012 г.)
Едва ли не сте чували за този емблематичен филм, който е събрал на едно място най-големите екшън легенди и е сниман в България. По този повод през 2011 г. Брус Уилис каца в София без много шум и медии наоколо и веднага отпътува с втори полет към Пловдив, където по-късно е забелязан на вечеря в един от най-големите италиански ресторанти в града.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

брус уилис филми
Снимка: EON

Разправа“ (2018 г.)
Този напрегнат и изпълнен с екшън трилър разказва една смразяваща история за справедливост и отмъщение. Банков мениджър попада в центъра на жесток обир, по време на който негов колега е убит и, търсейки възмездие, обединява сили с бивш полицай (Брус Уилис).

Корективни мерки“ (2022 г.)
„Корективни мерки“ е един от филмите, които излезе миналата година, когато остана ясно, че Брус Уилис се оттегля от актьорството. Лентата е екшън-фантастика, създадена по мрачен комикс. Действието се развива в специален затвор за суперзлодеи, сред чиито обитатели има чудовища, киборги и мутанти.

брус уилис
Снимка: imdb | EON

Най-известният сред тях е героят на Брус Уилис, който е супер гений и умее да контролира съзнанието на другите. С пристигането на друг безмилостен убиец напрежението сред затворниците и надзирателите нараства, а анархията обхваща затвора.

Райският град“ (2022 г.)
Този екшън е един от последните филми на Брус Уилис, а в него той си партнира с друга кино легенда – Джон Траволта. Вълнуващият сюжет ни потапя в дебрите на хавайския престъпен свят, където нищо не е такова, каквото изглежда.

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

брус уилис филми
Снимка: EON

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти