Тъжни новини за Брус Уилис и борбата му с деменцията

Семейството на Брус Уилис среща изключителни трудности и преживява тежки моменти, опитвайки се да се справи с влошаващото се здраве на актьора, който бе диагностициран с тежка форма на деменция в началото на годината.

Съпругата му Ема Хеминг сподели нови подробности за състоянието на Уилис в сърцераздирателно интервю. Тя разкри, че водят жестока битка с рядката форма на деменция и цялото семейство се опитва да помага в трудния момент.

Година, след като Брус Уилис се отказа от актьорската си кариера заради заболяването афазия, семейството му разкри, че актьорът вече има друга диагноза. За съжаление, стана ясно, че Уилис е диагностициран с тежка форма на деменция - фронтотемпорална деменция, която представлява състояние, при което се наблюдава прогресивно влошаване, отслабване функцията на предния дял на главния мозък. Болестта включва личностни нарушения и нарушена способност за устно общуване.

Борейки се с напиращите сълзи, съпругата на Уилис разказа в интервюто как болестта е засегнала цялото им семейство. Тя сподели, че двете дъщери на Брус се грижат за него и са неотлъчно до баща си. 11-годишната Мейбъл и 8-годишната Евелин дават кураж и надежда на своите родители.

"Деменцията е тежко заболяване. Трудно е не само за човека, страдащ от нея, но и за всичките му близки. Не е лъжа твърдението, че деменцията е болест на цялото семейство", споделя още Ема.

Ема споделя, че е обяснила на дъщерите си какво е състоянието на баща им, подготвя ги за евентуалните последици и не иска това да бъде тема табу в семейството.

Попитана дали Брус осъзнава какво е състоянието му и дали знае за заболяването си, Ема отговаря лаконично: "Трудно е да разберем."

"До известна степен ни олекна, когато получихме точна диагноза. Обяснихме и на децата какво се случва. Всичко това ги направи по-силни, порастнаха много бързо. Никога не бих им пожелала това да е причината да пораснат, но така се случи", разказа през сълзи Ема.

Хеминг споделя още, че е вписана като "личен асистент" на Брус и е поела основните грижи за съпруга си.

Милите моменти на Брус Уилис и Ема Хеминг Уилис под светлините на прожекторите

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти