Честито! Робърт Патисън стана баща за пръв път (СНИМКИ)

Суки Уотърхаус и нейният годеник Робърт Патинсън посрещнаха първото си дете заедно.

32-годишният модел и 37-годишният актьор от „Здрач“ и "Батман" потвърдиха неофициално, че са станали родители, като излязоха на семейна разходка в Ел Ей тази седмица.

На папарашките снимки Робърт бута светлорозовата количка с новороденото детенце, докато Суки изглежда щастлива и здрава до него.

Суки беше видяна за последен път на 24 февруари на разходка с Робърт, където изглеждаше в напреднала бременност. Звездната двойка все още не е потвърдила пола и името на бебето си, а Суки не е публикувала в Instagram от три седмици.

Суки и Робърт бяха свързани романтично за първи път през 2018 г. Те държат връзката си далеч от светлината на прожекторите.

Робърт Патисън
Снимка: Getty

Суки обяви бременността си на фестивала Corona Capital в Мексико Сити през ноември, където показа наедрялото си коремче на сцената.

„Мислех да облека нещо искрящо днес, за да ви отвлека от нещо друго, което имам“, каза тогава тя шеговито.

Появата на бебето идва три месеца след като People съобщи на 21 декември, цитирайки свои източници, че двамата са сгодени. Тогава източникът коментира пред изданието, че „и двамата искат да се оженят“ и че „това е важно за тях“.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти