Ал Пачино стана баща на 83! Името на бебето е древно и необичайно

Холивудската легенда Ал Пачино стана за пореден път баща – на възраст от 83 години. Неговата 29-годишна приятелка, филмовият продуцент Нур Алфалах му роди син. Двойката не запази името на бебето в тайна и разкри, че той се казва Роман.

Представител на актьора потвърди в изявление: „Ал Пачино и Нур Алфалах се сдобиха със син на име Роман Пачино.“

Двойката беше забелязана в Лос Анджелис само дни след раждането, съобщи The U.S. Sun.

Ал и Нур бяха видени да вечерят в Sunset Tower в Западен Холивуд, Калифорния в сряда. На излизане от хотела Ал се настани на мястото до шофьора, докато Нур хвана волана. Съобщава се, че на задната седалка имало бебешко столче за кола.

Миналия месец актьорът от "Усещане за жена" сподели, че очаква още едно дете. Представител на Пачино потвърди пред TMZ, че звездата очаква четвъртото си дете от приятелката си, която беше бременна в осмия месец по това време.

Въпреки че мнозина вярваха, че Пачино и Алфалах са започнали да се срещат някъде през април 2022 г., източник каза на Page Six, че двойката се среща от много по-дълго време. Източникът твърди: „Пачино и Нур започнаха да се виждат по време на пандемията. Тя е с Ал от известно време и двамата се разбират много добре. Разликата във възрастта не изглежда да е проблем, въпреки че той е по-възрастен от баща ѝ.“

Нур се среща с легендарния музикант Мик Джагър през 2017 г. и работи във филмовата индустрия. Известна е с продуцирането на филмите: "Billy Knight", "Little Death" и телевизионния късометражен филм "Brosa Nostra".

Учи кино в колежа, получава бакалавърска степен от Училището по киноизкуства на Университета на Южна Калифорния и магистърска степен по филмова и телевизионна продукция от UCLA.

Ал Пачино има също син и дъщеря близнаци, Антон Джеймс и Оливия Роуз, от актрисата Бевърли Д'Анджело, както и още една дъщеря от преподавателката по актьорско майсторство Ян Тарант.

Една легенда на 83: Най-паметните цитати от кариерата на Ал Пачино

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти