Пол Макартни окончателно се раздели с джойнта

Лейди Гага и Пол Макартни на тазгодишните награди Грами
Снимка: Getty/Guliver

69-годишният британски музикант, певец и композитор Пол Макартни споделя в новия брой на щатското списание "Ролинг Стоун" (Rolling Stone), че вече е спрял с пушенето на канабис, за да бъде по-отговорен към най-малката си 8-годишна дъщеря Беатрис, която е плод на връзката му с неговата бивша съпруга Хедър Милс.

"Пуша марихуана още от създаването на "Бийтълс" в началото на 60-те и мисля, че съм употребил достатъчно джойнт през моя живот, за да спра с този навик най-накрая", споделя Пол.

Музикантът, който през октомври 2011-та се ожени за трети път за дългогодишната си приятелка Нанси Шевъл, допълни, че като по-млад е имал не една и две случки, в които са били замесени кокаинът и дори хероин.

"Всъщност само веднъж съм бил на хероин, но тогава просто ми дадоха да изпуша нещо и чак след това разбрах какво е било то. Кокаин съм употребявал близо година и половина, докато записвахме албума Sgt. Pepper през 1967-ма", разказва Макартни.

По време на бракоразводното им дело през 2008-ма майката на Беатрис, Хедър Милс разкри, че изпълнителят на Мichelle пушел марихуана толкова често, колкото хората пиели чай.

Музикантът споделя, че неговият колега Боб Дилън пръв "го открехнал" за марихуаната. Макартни е бил арестуван няколко пъти за употреба на наркотични вещества. През 1972-ма той е задържан в Шотландия и Швеция за притежание на трева, а през 1981-ва е депортиран от Япония, след като в багажа му били открити наркотици.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти