Бъдещите отношения на Уилям и Хари може да зависят от тези две събития през 2021

Братята Уилям и Хари прекараха по-голямата част от 2020 г. на различни континенти заради ограниченията при пътуване заради пандемията от коронавирус. Тази година обаче се очаква двамата отново да се срещнат очи в очи на поне две големи събития – а начинът, по който протекат те, може да бъде много показателен за развитието на отношенията между принцовете.

В скорошна рубрика за Daily Mail кралският кореспондент Ребека Инглиш разсъждава върху тяхната връзка. Според нея „лакмусовата проба“ за двамата ще бъде 100-ият рожден ден на херцога на Единбург през юни, последван от откриването на паметник на покойната майка на Уилям и Хари, принцеса Даяна, в двореца Кенсингтън.

Очаква се Хари да присъства и на двете събития, ако изобщо е възможно, а погледите на кралските наблюдатели ще бъдат вперени в отношението на принцовете един с друг, пишат от Marie Claire.

„Ако двамата братя могат да се справят с това, тогава имаме надежда“, обяснява вътрешен човек.

Докато наскоро източници твърдяха, че преживяванията около спонтанния аборт на Меган Маркъл са сближили нея и съпруга ѝ с членовете на кралското семейство, макар и на голямо разстояние едни от други, обтегнатите отношения между принц Уилям и принц Хари се обсъждаха от известно време.

Разкрити тайни на кралското семейство от биографията „Битката на братята“

Единственият коментар от първо лице дойде от принц Хари, който в интервю за документалния филм на ITV „Хари и Меган: Африканско пътешествие“ през октомври 2019 г. потвърди, че той и Уил са „на различни етапи“.

„При част от тази роля, част от тази работа и натиска, под който е това семейство... случват се такива неща“, каза той пред журналиста Том Брадби. „Но вижте, ние сме братя. Винаги ще бъдем такива.“

Намеквайки за слуховете, херцогът на Съсекс тогава уточни още:

„В момента със сигурност се намира на различни етапи, но аз винаги ще бъда до него и доколкото знам, той винаги ще бъде до мен. Не се виждаме толкова, колкото преди, защото сме много заети, но аз го обичам много. По-голямата част от нещата се създават от нищото, но като братя при нас е точно както казах – имаме добри дни, имаме и лоши дни.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти