Коледа не е това, което беше: Кейт и Уилям за първи път няма да празнуват с кралицата

Кейт Уилям
Снимка: Getty

Подобно на останалия свят, коледните празници за кралското семейство може да не се случат в традиционните и добре познати до този момент мащаби.

На 94-годишна възраст, придружена от 99-годишен съпруг, кралица Елизабет II със сигурност попада в рисковите категории на заразяване с COVID-19 и точно поради тази причина тя е изключително внимателна при изпълняването на ангажиментите от кралския календар. Вижте в канала "Royal News" във vbox7.

Строгите правила на социалната изолация може да намалят и тържествата в двореца. Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън например се състои от петима членове, което означава, че може да им се наложи да стоят далеч от кралицата. Говори се, че те ще прекарат празниците със семейството на Кейт, имайки предвид, че последните три години са плътно до Нейно Величество.

Въпреки това принц Едуард и семейството му определено ще прекарат празниците с Елизабет II, а останалите биха спазили традицията да присъстват на деня след Коледа, когато ще направят традиционния си празничен портрет - дейност, която все пак ще се случи на открито.

Срещи с елени, деца и възрастни: втори ден от предколедното турне на Кейт и Уилям

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти