Кралските коледни картички вече са тук!

Кейт Мидълтън принц Уилям Коледа
Снимка: Getty

Принц Уилям и херцогиня Кейт споделиха своя традиционен годишен коледен портрет, на който присъстват и трите им деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, които изглеждат толкова пораснали!

Семейството е координирало облеклото си за снимката. Всички са облечени в по-тъмни, зимни и празнични тонове. На пуловера на принцеса Шарлот се виждат коледни мотиви, които създават допълнително празнично настроение, разказва „Ох, на мама!“.

Кадърът е заснет през есента в Анмър Хол от фотографа Мат Порто. Празничната снимка идва само дни, след като цялото семейство направи първия си официален дебют на червения килим, за да гледат комедийната пантомима за деца “Pantoland” в лондонския театър „Паладиум“.

Кейт, Уилям и трите им деца на червения килим

Коледният портрет на принц Чарлз и Камила също не закъсня. На снимката, направена от член на персонала им, принц Чарлз и херцогиня Камила позират заедно в градината в Бъркхол, част от имението на кралица Елизабет в Шотландия, където Чарлз и Камила прекарват до голяма степен цялото си време от избухването на пандемията.

На коледната картичка двамата са на пейка в градината и са заобиколени от невероятно много цветя.

Подобно на останалия свят, коледните празници за кралското семейство може да не се случат в традиционните и добре познати до този момент мащаби. Строгите правила на социалната изолация може да намалят и тържествата в двореца.

10 кралски препоръки за приказна Коледа >>>

Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън например се състои от петима членове, което означава, че може да им се наложи да стоят далеч от кралицата. Говори се, че те ще прекарат празниците със семейството на Кейт, имайки предвид, че последните три години са плътно до Нейно Величество.

Принц Хари и Меган Маркъл също ще прекарат празниците далеч от кралското семейство и ще посрещнат Коледа в новия си дом в Калифорния. Все пак почитателите им се надяват те също да споделят свой коледен портрет и да спазят тази кралска коледна традиция, макар и от разстояние.

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти