Кейт Мидълтън и принц Уилям зарадваха деца с необичайна изненада

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Първата спирка от тридневната обиколка на херцога и херцогинята на Кеймбридж беше Единбург, където те се срещнаха с местни парамедици. По-късно кралската двойка продължи да отдава благодарности на гражданите и дарява коледно настроение и в Англия.

Кейт Мидълтън и принц Уилям посетиха начално училище в северния английски град Бъруик ъпон Туид. Освен че разговаряха с учители и възпитаници, малките ученици ги посрещнаха с коледни шапки и еленски рогца, а херцогът и херцогонята ги изненадаха, организирайки за тях среща с три северни елена – Чаз, Кракърс и шестмесечния Екълс. Вижте снимки в галерията долу!

Срещи с елени, деца и възрастни: втори ден от предколедното турне на Кейт и Уилям

Кейт Мидълтън беше облечена със синьо палто Catherine Walker, носено от нея и преди, което комбинира с аксесоари в черно, сред които и чантичка Strathberry – една от любимите марки на Меган Маркъл.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

По-късно през деня херцогинята на Кеймбридж се появи с черно военно палто и бял пуловер за визита в център за грижи в Западен Йоркшир. Там заедно с принц Уилям се срещнаха с доброволци, които помагат на възрастни хора по време на пандемията.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

В градчето Батли двойката се запозна на живо и със семейството на 85-годишния Лен Гарднър, с когото Кейт е разговаряла по-рано, включвайки се по доброволческата инициатива за “Check In And Chat” за свързване с граждани по телефона.

Срещи с елени, деца и възрастни: втори ден от предколедното турне на Кейт и Уилям

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти