Кейт Мидълтън пленява в червено (или как изглежда перфектната визия за есента)

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Херцогът и херцогината на Кеймбридж направиха обща поява, срещайки се с някои от 100-те финалисти във фотографския конкурс “Hold Still”, организиран от Кейт Мидълтън.

За събитието тя облече дълго яркочервено палто на един от любимите си дизайнери - Alexander McQueen, отговорен и за сватбената рокля на херцогинята. Елегантният модел включваше контрастни черни копчета, а чантичка и обувки в същия цвят допълваха външния вид на Кейт.

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Не можем да отречем, че тази рокля тип палто е идеална за есента както заради уютната дължина, така и с топлия цвят, който създава настроение и ни позволява да изпъкнем сред тълпата.

Кралската двойка общува със събеседниците си от допустимото разстояние и не забрави за маските, като Кейт Мидълтън носеше своя любим флорален модел на Amara Kids.

Херцогинята на Кеймбридж обяви началото на конкурса “Hold Still” през май в сътрудничество с Националната портретна галерия, на която е патрон. Инициативата има за цел да отрази различните лица на изолацията във Великобритания през погледа на гражданите.

Кейт Мидълтън помогна да се изберат 100 финалисти сред 31 000 участници, които разкри по време на дигиталната изложба през септември. От вторник насам в продължение на четири седмици снимките ще могат да се видят върху билбордове, автобусни спирки, гари и пред магазини. Всички 100 портрета ще бъдат представени и в специална изложба, организирана от Националния мемориален дендрариум в Стафордшир от 23 октомври.

Вижте още снимки от вчерашната поява на Кейт Мидълтън и принц Уилям в галерията долу!

Кейт Мидълтън с пленителна визия и обща поява с принц Уилям

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти