Тъжни новини за Кейт Мидълтън и принц Уилям: семейството се сбогува със скъп член

Кейт Уилям
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж споделиха тъжната новина, че тяхното куче Лупо е починало.

Кейт Мидълтън и принц Уилям почетоха домашния си любимец в Instagram, където споделиха снимка на черния английски кокер шпаньол.

Към публикацията двойката написа: „За голямо съжаление миналия уикенд почина скъпото ни куче Лупо. Той беше важна част от нашето семейство през последните девет години и ще ни липсва много.“

Покойният кокер шпаньол се ражда през 2011 г. и е отгледан от родителите на Кейт, Карол и Майкъл Мидълтън, потомък на собственото им куче Ела, припомня Harper's Bazaar. Лупо беше важен член на семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж, като дори участва в някои официални снимки на кралското семейство като портрета на принц Джордж за третия му рожден ден.

Домашните любимци на британското кралско семейство

През 2013 г. Лупо попада под светлината на прожекторите по изненадваща причина. Тогава The Telegraph съобщава, че кучето няма да бъде поканено на коледното тържество на кралското семейство в Сандрингам. Източник на изданието казва: „Кралицата уточни, че Лупо не е в списъка с гости... Херцогинята особено харесва кученцето и беше тъжна, че не може да ги придружава. Трябваше да го остави при родителите си в дома им в Бъркшир.“

Източник на списание Hello! разкрива, че Лупо става част от семейството на Кейт и Уилям, за да прави компания на херцогинята, докато съпругът ѝ работи за Кралските военновъздушни сили във Фолкландските острови.

Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти