Принц Уилям е разочарован от необичайната стратегия на Меган Маркъл и принц Хари към сина им

колаж
Снимка: Getty

Желанието на принц Хари и Меган Маркъл да избегнат излишното медийно внимание към своя личния живот си проличава още преди оттеглянето им като висши членове на кралското семейство. При появата на първородния им син например херцогинята на Съсекс не позира пред фотографи часове след раждането си, както Кейт Мидълтън, а едва няколко дни по-късно, пишат от Ohnamama.bg.

Оказва се, че херцогът на Кеймбридж - принц Уилям, не е останал доволен от начина, по който Дворецът е представил новината за раждането на племенника му Арчи. Тази информация идва от новата книга на кралския историк и биограф Робърт Лейси „Битката на братята“, в която основна тема са обтегнатите отношения между принц Уилям и по-малкия му брат, принц Хари.

Меган Хари Арчи
Снимка: Getty

„В сутринта на 6 май [2019] Меган беше  родила здравия си син, тежащ 3,26 кг“, пише Лейси в книгата. „Бебето Арчи пристигна със зората в 05:26 ч., позволявайки на баба Дория [Рагланд] и щастливата двойка да се върнат в Уиндзор cъс съкровището си, без да бъдат забелязани.“

Дворецът обаче не съобщава, че херцогинята на Съсекс е започнала да ражда, докато Арчи не се е появил, и още повече – преди Меган, Хари и майка ѝ да са се прибрали вкъщи от болницата.

„Стратегията им беше подкрепена от това, че Бъкингамският дворец изнесе странно подвеждащо изявление в 14 ч. в същия ден, в което се казва, че херцогинята на Съсекс току-що започва да ражда - когато всъщност е родила осем часа по-рано“, обяснява Лейси.

Причините за забавянето на новините от семейството на Меган Маркъл и принц Хари са очевидни - те са искали да защитят личното си пространство, уверявайки се, че могат безопасно да напуснат болницата.

Малкият Арчи покори Африка!

Принц Уилям обаче „няма особено високо мнение за „примадонските“ маневри на Хари и Меган, за да прикрият раждането на сина си“, пише Робърт Лейси в книгата.

Дали в резултат на неговото неодобрение, или не, херцогът и херцогинята на Кеймбридж отиват при новородения си племенник Арчи „цели осем дни“ по-късно, и то без своите деца Джордж, Шарлот и Луис.

Лейси твърди, че за разлика от Кейт Мидълтън и принц Уилям, в рамките на часове след появата на бебето при него пристигат кралица Елизабет, принц Филип, принц Чарлз и съпругата му Камила.

Първите снимки на бебето на Меган и Хари

Не пропускайте да гласувате за Ohnamama.bg в конкурса Сайт на годината!

1. Последвайте линка тук, изберете категория Медиен сайт и натиснете „Напред“.

2. Изберете „Ох, на мама!“ и натиснете „Напред“.

3. Въведете необходимите данни и натиснете „Изпрати“.

4. Потвърдете гласа си в линка, изпратен на посочения от вас имейл.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти