Пипа Мидълтън очаква второ дете?

Пипа Мидълтън
Снимка: Getty

Кейт Мидълтън е напът да стане леля – отново! Според изданията “People”, “Page Six” и “Entertainment Tonight” малката сестра на херцогинята - Пипа Мидълтън, е бременна, което означава, че принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис ще имат още един братовчед, с когото да си играят съвсем скоро.

„Пипа и съпругът ѝ Джеймс Матюс не могат да бъдат по-щастливи от новината. Много са развълнувани, това е фантастична новина след трудна година. Цялото семейство е във възторг“, разкрива източник на “Page Six”.

Пипа Мидълтън
Снимка: Getty

Пипа и Джеймс станаха родители за първи път на 15 октомври 2018 г., когато Пипа роди сина им Артър, който вече е на две годинки. Следвайки кралските стъпки на Кейт, Пипа ражда в крилото Линдо в болница „Сейнт Мери“.

Пипа обикновено е доста тиха по отношение на семейния си живот, но все пак реши да сподели на почитателите си малко новини относно отглеждането на Артър в интервю за сп. “Waitrose Kitchen” през април 2019 г.

Бляскавата сватба на Пипа Мидълтън

„Да започне да плува на четири месеца даде на сина ми Артър увереност и удоволствие във водата“, сподели тогава Пипа. „Сега е на шест месеца и плуването е едно от любимите ни занимания. Упражненията помагат да се гарантира здрав дневен сън, а движението подобри храносмилането му.“

Пипа и Джеймс все още не са направили официално изявление относно щастливата новина, която се повяви само седмица след слуха, че самата Кейт Мидълтън е бременна отново и то с близнаци. Според източник на “In Touch Weekly”, двамата вече са разкрили добрата новина на останалата част от семейството, но официално потвърждение на новината все още няма.

Правилата, които трябва да спазват децата в британското кралско семейство

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти