Две разкошни зимни визии на Кейт Мидълтън, един прегорен маршмелоу и последна среща с кралицата преди Коледа

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

В последния трети ден от предпразничната обиколка графикът на херцога и херцогинята на Кеймбридж беше натоварен, но и изпълнен с приятни емоции.

Кейт Мидълтън и принц Уилям първо пристигнаха в столицата на Уелс, където се срещнаха със студенти от Кардифския университет по време на местния коледен фестивал. С тях те размениха подаръци, поговориха на по чаша горещ шоколад и направиха опити да изпекат маршмелоу – но не и без нещо да се обърка.

Празничния вълнения в последния ден от турнето на Кейт и Уилям

„Уилям беше твърде зает да разговаря с нас и успя да изпече своя, но този на Кейт остана по ръкавицата ѝ. Те се забавляваха един с друг, което беше приятно да се види“, разказва 21-годишната студентка Лили Фокнър пред People.

Херцогинята изглеждаше в празнично настроение, появявайки се с червено палто Alexander McQueen, карирана пола на Emilia Weackstead, шал в същия десен и аксесоари в черно.

Кейт и Уилям
Снимка: Getty

Сред следващите спирки на двойката беше дом за възрастни хора в Бат и болница „Бъркшир“ в Рединг, където самата Кейт Мидълтън се ражда на 9 януари 1982 г. Там председателят на фондацията на Нациолната здравна служба в Бъркшир посрещна херцогинята с: „Добре дошла обратно“.

В края на деня двойката се завърна у дома, където се присъедини за семейна среща в замъка Уиндзор. Спазвайки дистанция, те позираха за празничен портрет заедно с кралица Елизабет, принц Чарлз, херцогинята на Корнуол Камила, принцеса Ан, принц Едуард и съпругата му – Софи, графинята на Уесекс.

кралско семейство
Снимка: Getty

За повода Кейт Мидълтън облече любим зелен модел палто на Catherine Walker с изкуствена кожа при яката.

Това е и първият път през тази година, когато семейството се събира пред камерите в този състав. Наскоро стана ясно, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж няма да празнуват Коледа заедно с кралицата от здравни съображения по време на пандемията.

Последната голяма среща на кралското семейство преди Коледа

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти