Пипа Мидълтън с рядка публична поява, облечена в красив коледен пуловер

Нов мъж в живота на Пипа Мидълтън
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Сестрата на херцогинята на Кеймбридж, Пипа Мидълтън, беше извън светлината на прожекторите през 2020 г. Но ето че направи празнична поява, за да отбележи постиженията на учениците в училището “Mary Hare” в Обединеното кралство.

Училището сподели снимка на Пипа в Twitter и разкри: „Браво на всички наши начални и средни ученици, които днес получиха награди за дизайна на своите коледни картички от нашия посланик Пипа Мидълтън. Все още има време да купите пакети от 12 картички за £ 5.“

На снимката Пипа носи червен коледен пуловер с елха отпред, застанала пред собственото си коледно дърво, разкривайки колко красиво е украсила дома си за празничния сезон.

Пипа прекара миналата Коледа на плажа в Сейнт Бартс със съпруга си Джеймс Матюс и майка си Каръл Мидълтън. Според сп. “Hello!”, семейство Мидълтън станаха редовни гости в петзвездния курорт “Eden Rock” в Сейнт Бартс, който е собственост на родителите на съпруга на Пипа.

Подобно на останалия свят, коледните празници за кралското семейство може да не се случат в традиционните и добре познати до този момент мащаби. Строгите правила на социалната изолация може да намалят и тържествата в двореца.

Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън например се състои от петима членове, което означава, че може да им се наложи да стоят далеч от кралицата. Говори се, че те ще прекарат празниците със семейството на Кейт, имайки предвид, че последните три години са плътно до Нейно Величество.

Разкрити тайни на кралското семейство от биографията „Битката на братята“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти