Облечена в 7000 живи цветя: Джей Ло спира дъха с тази прелестна визия (СНИМКИ)

Може и да се намираме в края на януари и да ни сковава студ и мраз, но една известна личност ни накара да ни стане някак пролетно. Това е латино дивата Дженифър Лопес, която ни изненада с последното си модно решение - изумителна рокля, направена от 7000 бели розови листенца. 

Екстравагантната дреха е дело къщата за висша мода Schiaparelli, която отново напомни за дълбоката си любов към драматичната, вълнуваща мода.

Модната къща дебютира своята колекция пролет/лято 2024 г. в Париж в началото на седмицата и изпълни първия ред с някои от най-големите имена в света на шоубизнеса – включително Зендая и Дженифър Лопес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

За случая Джей Ло внесе романтика в хаоса, като се появи облечена от глава до пети в Schiaparelli. Суперзвездата изглеждаше невероятно в голямото си палто, покрито навсякъде със свежи бели розови листенца и украсено със сребристо слънце на гърба.

„Палто, направено от 7000 истински розови листенца, поддържани свежи и живи от захарна вода, известна още като нектар от колибри“, написа певицата в публикация в Instagram, включваща снимки на аутфита ѝ.

Дженифър носеше изящната дреха върху рипсен бял пуловер с висока яка, украсен с копринени кремави нишки, които "пълзяха" по нея като пипала на октопод. За долната част на тялото си тя беше заложила на непрозрачен черен чорапогащник и плътен бежов колан със златисти акценти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Лопес завърши визията си с черни кадифени токчета със златни акценти отпред, масивни златни обеци, сюрреалистични златни слънчеви очила и чантичка в черно, наподобяваща човешко лице.

Певицата носеше бронзов грим и дебютира с нова прическа - шикозен боб, оформен в загладен мокър вид, с кичури коса, ограждащи лицето ѝ. 

Явно Джей Ло е на флорална вълна, защото няколко дни по-късно се появи в друга смайваща визия. За шоуто на Elie Saab на седмицата на висшата мода в Париж в сряда тя носеше зашеметяваща маслиновозелена рокля с дълбоко деколте. Визията ѝ беше допълнена от пелерина от множество цветя в цвят лавандула.

Изпълнителката нарича новото си модно вдъхновение "моята ера сърца и цветя". Изглежда че по този начин Дженифър цели да промотира предстоящия си албум "This Is Me Now", който ще излезе на 16-ти февруари.

По всичко личи, че през следващите седмици ще наблюдаваме още интересни модни попадения на Дженифър Лопес и определено нямаме търпение за това. 

Вижте тук последната поява на Дженифър Лопес по време на седмицата на висшата мода в Париж: 

Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти