Джей Ло и Бен Афлек сияят на червения килим, но има ли напрежение помежду им?

Дженифър Лопес и Бен Афлек са едно от най-популярните семейства в Холивуд. Това не е изненада, като се има предвид, че всеки от тях е звезда сам по себе си, а възроденият им след 20 години романс може да вдъхнови поне една филмова лента.

Всяка публична изява на двойката се следи внимателно от медиите и аудиторията, като феновете на Бенифър стискат палци двамата да успеят да изградят стабилен и хармоничен брак.

джей ло бен афлек
Снимка: Getty

И докато Бен не крие, че обожава съпругата си, а Джей Ло наскоро го нарече „най-добрия баща“, когото познава, мнозина се питат дали понякога напрежението помежду им не е твърде голямо и наистина ли са щастливи.

В сряда вечерта Дженифър и Бен се появиха заедно на премиерата на най-новия ѝ филм „Майката“ в Лос Анджелис. И двамата сияеха на червения килим, като не пропуснаха да зарадват фотографите със сладка целувка на червения килим.

джей ло бен афлек
Снимка: Getty

В същото време от Daily Mail публикуваха два кадъра, на които изглежда, че двамата спорят за нещо.

На снимките изглежда Джей Ло енергично жестикулира, говорейки със съпруга си, който от своя страна изглежда напрегнат и дори леко раздразнен.

Въпреки привидното напрежение, което е нормално във всяка една двойка, експерт по четене по устните споделя с DailyMail, че изглежда Джей Ло и Бен просто са обсъждали къде да застанат, за да позират пред медиите.

Според друг експерт по четене на устни, цитиран от FEMAIL, Дженифър изглежда пита Бен дали изрязаното ѝ горнище „показва твърде много“, а той в уверява, че всичко е наред.

Припомнете си още: Всички се питат едно и също: Какво се случи с Бен Афлек на наградите „Грами“?

В същото време в TikTok и Twitter се разпространи едно видео, на което някои онлайн потребители забелязаха жест, с който според тях Бен за пореден път издава, че често е нервен и дори спекулираха, че не е щастлив в брака си.

@dailymail That car door slam though… 🙄 #fyp #jlo #benaffleck #bennifer #showbiz #rundown #popculture #viral ♬ original sound - Daily Mail

Във видеото се вижда как Джей Ло и Бен Афлек се приближават до паркираната си кола, носейки кафе. Бен вежливо отваря вратата пред съпругата си, а затова оригиналното видео е наречено „Бен Афлек показва, че кавалерството е живо“.

Други от коментиращите обаче забелязаха по-скоро силата и жеста, с които Афлек затръшва вратата след като съпругата му сяда в колата. Ето и част от коментарите, цитирани от Variety:

„Защо затръшна така вратата? На Бен Афлек му е писнало!“

„Кавалерството е живо, но щастието явно – не.“

„Бен изглежда така, сякаш носи на гърба си проблемите на цялото човечество.“

джей ло бен афлек
Снимка: Getty

Не липсваха и потребители в TikTok и Twitter, които подчертаха, че всеки човек понякога е изнервен или леко раздразнен и е напълно излишно да се вглеждаме толкова зорко във всяка крачка на Бенифър.

Освен това преди време Бен Афлек обясни в интервю, че просто лицето му изглежда малко "кисело", когато е отпуснат и спокоен, което няма общо с емоционалното му състояние.

В крайна сметка едва ли е лесно за двама влюбени да бъдат наблюдавани под лупа и да се налага да дават обяснение за всяка отегчена физиономия или остра размяна на реплики.

джей ло бен афлек
Снимка: Getty

И всичко това, докато половината от феновете се радват на възродения романс на Джей Ло и Бен, а другата половина сякаш очакват да уловят всеки сигнал, че бракът им е пред разпад, а щастието им е фалшиво.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти