Бен Афлек разкри истината за напрегнатия разговор с Джей Ло на "Грамитата"

Всички помним безкрайния поток от забавни картинки на Бен Афлек от церемонията по раздаване на 65-тите музикални награди "Грами" тази година. Актьорът изглеждаше видимо отегчен, сякаш изобщо не искаше да бъде там със съпругата си Дженифър Лопес. 

Феновете се опитваха да разгадаят един привидно напрегнат момент между Афлек и Джей Ло, а медиите дори наеха експерти по четене на устни, за да разберат какво си е казала двойката.

Тук можете да си припомните този момент:

Дойде обаче времето, в което самият Бен наруши тишината и изхвърли всички спекулации на боклука. В интервю за изданието THR в четвъртък, той каза:

„Прекарах си добре на "Грами". Жена ми отиваше и си помислих: „Е, ще има хубава музика. Може да е забавно.“ На раздаването на филмови награди има речи и нещо като уебинари за миксиране на звук. Но си помислих, че ще е забавно. Видях водещия на "Грами", Тревър Ноа, да се приближава и си казах: „О, Боже“. Ние бяхме в рамката на този кадър, но не знаех, че ни снимат. Наведох се към нея и ѝ казах: „Веднага щом започнат да снимат, ще се дръпна от теб и ще те оставя да седиш до Тревър.“ Тя каза: „По дяволите, по-добре не си тръгвай.“

„Това е нещо между съпруг и съпруга. Искам да кажа, част от него е, и ѝ казвам: „Добре, кой е този изпълнител?“ Защото не съм запознат. Съпругата ми е, очевидно. И да, това е работното събитие на жена ми. И аз съм ходил на събития и съм бил ядосан. Отивал съм и ми е било скучно. Ходил съм на награди и съм бил много пиян. Никой никога не е казал, че съм пиян. [Но на "Грами"] те казаха „Той е пиян.“ И си помислих, че това е интересно. Това повдига съвсем други въпроси относно това дали е разумно или не да се признае пристрастяването, защото има много състрадание, но все още има и огромна стигма, която често е доста възпрепятстваща. Мисля, че това демотивира хората да направят живота си по-добър.”

Бен Афлек премина през лечение на алкохолната си зависимост през 2018. Актьорът признава, че е започнал да пие повече към края на брака си с актрисата Дженифър Гарнър, тъй като се чувствал нещастен. През 2019, в интервю за сутрешното предаване “Today”, Афлек каза, че „някои хора се чувстват неудобно“ да говорят за проблема си с алкохолизма, но той не се притеснява от темата.

Джей Ло и Бен Афлек ослепителни на наградите Грами

edna рожден ден една
Снимка: Edna.bg/Istock

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти