Експерт по четене на устни издава какво са си казали Джей Ло и Бен Афлек при разногласието на наградите „Грами“

Сред най-коментираните имена от нощта на наградите „Грами“ тази година се оказаха Дженифър Лопес и Бен Афлек.

Освен че актьорът изглеждаше в мрачно настроение през цялата вечер, камерите уловиха малък момент на напрежение между двамата, докато стояха на първи ред в публиката. Бенифър, както ги наричат феновете, попаднаха в кадър, когато по време на скеч водещият на церемонията Тревър Ноа се преструваше, че говори с майка си по телефона.

И макар че няма нищо по-нормално от това в една двойка понякога да има разногласия, сцената предизвика вниманието на зрители и фенове. Толкова, че британското издание Daily Mail се обърна към експерт по четене на устни, за да разбере какво са си казали Джей Ло и Бен, след като той прошепва нещо в ухото ѝ.

Вълнуващите моменти от наградите Грами, за които всички говорят

Неназованият експерт твърди, че диалогът между двамата в момента, уловен от камерите, е следният:

Тя: „Спри. Изглеждай по-мотивиран. Изглеждай по-дружелюбен.“

Той: „Може би“.

Ако тези реплики са точни, изглежда, че Лопес е била наясно с вида на Афлек по време на събитието още преди на следващия ден интернет да избухне с шеги за отегчения вид на актьора. Припомнете си повече тук ► Всички се питат едно и също: Какво се случи с Бен Афлек на наградите „Грами“?

В Twitter един потребител пише: „Разсмива ме, че това беше реакцията на Бен Афлек да бъде до Дженифър Лопес на наградите Грами, гледайки как Стиви Уондър и Крис Стейпълтън размазват с тяхното изпълнение на Higher Ground. Изглежда сякаш някой току-що му е казал, че кучето му е умряло – хайде, човече.“

Друг коментира: „Бен Афлек на Грамитата съм аз всеки път, когато трябва да проведа разговор в Zoom“, а трети се включва: „Някой да вземе на Бен Афлек цигара и чаша кафе от Dunkin.“

Въпреки че Дженифър Лопес беше изпълнила ангажимента си още в началото на церемонията, връчвайки първата награда за вечерта – Най-добър поп вокален албум, която отиде при Хари Стайлс за “Harry’s House”, Бенифър останаха до края на шоуто. За разлика от съпруга си, Джей Ло видимо се забавляваше, блестейки с бижута на Bvlgari, които подчертаваха искрящите елементи от роклята ѝ Gucci.

Най-впечатляващите тоалети на 65-ите награди Грами

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти