Щастливо семейство: Бен Афлек събра любимите си жени на едно място

В живота на Бен Афлек има две значими жени, с които го свързва голяма любов: едната е Дженифър Лопес, с която възродиха любовта си и вече са семейство, а другата е бившата му съпруга и майка на децата му, актрисата Дженифър Гарнър

И след като наскоро Джей Ло на няколко пъти говори какво щастие изпитва от смесеното семейство, което създаде с новия си съпруг, ето че всички бяха забелязани на едно място в Санта Моника, Калифорния тази неделя. Поводът се оказа музикално събитие с участието на втората дъщеря на Бен и Гарнър, 14-годишната Серафина.

Лопес и Афлек пристигнаха заедно с 14-годишната дъщеря на певицата, Еме (на снимката), докато Гарнър доведе децата от брака си с Бен, Вайълет, на 17, и 10-годишния Самюъл. Другата дъщеря на бившите съпрузи, Серафина, вероятно вече се подготвяше за изпълнението си.

Всички бяха усмихнати, спокойни и облечени непретенциозно, напълно в духа на събитието. Отношенията помежду им изглеждаха напълно непринудени и съвсем нормални, предават от dailymail.

Лопес беше облечена елегантно, но семпло с тесни дънки с висока талия, късо зелено палто от туид и обувки с висок ток. Гарнър бе заложила на по-скромна визия с небрежно вързана коса, тъмносиньо обемно яке, дънки и маратонки.

Докато чакаха да бъдат допуснати в залата, към Джей Ло и Еме се присъединиха синът ѝ Макс и майката на Бен, Кристофър Ан Болд (на снимката).

Дни преди събирането на Дженифър Лопес с бившата жена на съпруга ѝ, поп звездата разкри колко е щастлива заради тяхното голямо семейство, докато говори с Extra по повод премиерата на новата си романтична комедия „Shotgun Wedding“.

„Получава се наистина, наистина добре, невероятно е, имаме пет красиви, прекрасни деца, истинска благословия…“, каза Джей Ло.

„Оставихме едно от тях в училище днес и просто си мислехме в какво са се превърнали животите ни и просто се чувствахме толкова благословени и благодарни за това как се нареди животът ни“, продължи тя.

>>> Дженифър Лопес за предизвикателството на смесеното семейство: „Беше период на емоционален преход“

Още миналата година US Weekly съобщи, че съпругата на Бен и майката на децата му се разбират чудесно и дори бързо са се сближили.

„Сега, когато Джен и Джен са майки, те се опознаха по-добре и създадоха прекрасно приятелство“, твърди вътрешен човек, който добавя, че Гарнър не може да повярва „колко мила“ е Дженифър Лопес с нейните деца деца.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти