Дженифър Гарнър без грим и с трогателно послание за всички учители

Гарнър
Снимка: Getty

Като майка на три деца, Дженифър Гарнър също има своите притеснения за началото на учебната година. Вместо тревога обаче, една от последните ѝ публикации в Instagram е изпълнена с надежда.

В Деня на труда, който в САЩ отбелязват в първия понеделник на месец септември, 48-годишната актриса отправи молитва по повод предстоящите месеци.

„Благодаря ви за подаръците и уроците от това лято“, пише тя към снимката в близък план, на която е без грим.

„Бог да благослови учители, университетски преподаватели и администратори, докато ни водят през тази една учебна година, която е една голяма въпросителна. Нека бъдат благословени родителите, които се опитват да накарат всичко това да проработи. И децата, които се учат да вземат най-доброто от по начини, които нямаше как да предскажем. Помогни ни да си спомним, че зависим едни от други. И моля те Господи, запази нашето колективно чувство за хумор. Амин.“

Гарнър, чиято майка е била учителка по английски, познава отблизо живота на един преподавател. През август актрисата доказа, че е наследила таланта на своя родител, като сподели видео, в което е облечена като учител в колониалните времена и дава урок по употреба на ветрило през Zoom.

Въпреки че много училища в САЩ вече са отворили вратите си, Денят на труда в страната традиционно бележи края на лятото и началото на учебната година. За носителката на „Златен глобус“ отново предстои да бъде до своите три деца - момичетата Виолет и Серафина, които са на 14 г. и 11 г., и 8-годишният Самуел.

Дженифър Гарнър: сияеща и готова да продължи с живота след Бен Афлек

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти