Като близначки в черно: Дженифър Гарнър и дъщеря ѝ Вайълет ослепителни на събитие в Белия дом

Актрисата Дженифър Гарнър и дъщеря ѝ Вайълет привлякоха погледите на държавната вечеря на президента Джо Байдън в Белия дом миналата седмица. Майка и дъщеря се бяха хванали за ръце и изглеждаха зашеметяващо в своите семпли, но ефирни черни рокли, а усмивките им бяха най-красивия “аксесоар”.

Денят беше повече от специален за Вайълет, защото тя честваше своя 17-ти рожден ден. Това също така беше първата ѝ поява на държавна вечеря. 

дженифър гарнър
Снимка: Getty

Не знаем дали мечтата на всяка тийнейджърка е да посрещне рождения си ден, заобиколена от висши държавни служители, политици и звезди, но Вайълет изглеждаше в свои води. 

 

Вайълет е едно от трите деца на Гарнър и бившия ѝ съпруг Бен Афлек. Другите две деца на бившата двойка  - Серфина, на 13, и Самюъл, на 10 - не присъстваха на вечерята в Белия дом.

Гарнър и Афлек бяха женени от 2005 г. до 2018 г. След развода им, Дженифър Гарнър започна да се среща с бизнесмена Джон Милър, докато Афлек се ожени за старата си любов Дженифър Лопес през юли тази година. 

В интервю за Vogue​​ миналия месец, Джей Ло нарече бившата съпруга на мъжа си „невероятен съродител“, като отбеляза, че бившата двойка се справя „много добре заедно“ в полагането на съвместни грижи за трите си деца.

Спомен за edna любов: романтичните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти