Тройна доза разкош! Вижте всички рокли на Дженифър Лопес за сватбата ѝ с Бен Афлек

Дженифър Лопес и списание Vogue разпространиха първи кадри от сватбения уикенд, в който 53-годишната звезда е носила не една, не две, а цели три булчински рокли!

Всички модели са дело на Ralph Lauren и въплъщават доста от пищния, но и елегантен стил на Джей Ло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

„Дженифър Лопес имаше много конкретен поглед върху всички събития по време на сватбения си уикенд с Бен Афлек, включително булчинската ѝ визия, която се състоеше от три персонализирани рокли на Ralph Lauren“, пише Vogue.

От изданието разказват, че за роклята на Джей Ло, носена по време на церемонията, са били нужни „повече от 1000 кърпички и 500 метра плат“. Воланите са прикрепени на ръка, създавайки обемна и романтична долна част, а визията е завършена с дълго було.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Специфичното при следващия модел е силуетът тип русалка и изрязаното дълбоко деколте. То е украсено с кристали Swarovksi в различни форми и нюанси на бялото, докато долната част е покрита с пласт органза. Третата рокля се отличава с висящи нанизи от перли и е изработен ръчно от 30 души, като включва „микроплисета от копринен тюл, перлени декорации и кристал Swarovski“.

Вижте скиците на трите сватбени модела от Ralph Lauren в галерията тук >>>

От Vogue научаваме още, че Бен Афлек е бил в тон с Джей Ло, обличайки класически бял смокинг със сако от Ralph Lauren Couture, черен панталон и черна папийонка. За визиите на петте деца от предишните връзки на младоженците също са се погрижили Ralph Lauren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти