“Бях с разбито сърце. Чувствах, че ще умра”: Джей Ло за раздялата с Бен Афлек

Любовната история на Дженифър Лопес и Бен Афлек е достойна за екранизиране. Една пламенна любов, една отменена преди 20 години сватба, две разбити сърца…които после отново откриват път едно към друго, за да поправят това, което е било счупено. 

Музиката е отпечатък на душевното състояние на артиста и Дженифър Лопес вече няколко пъти е изпитала това. В ново интервю за Apple Music 1 певицата говори за новия ѝ албум, който предстои да излезе през 2023 - “This is me…Now”, планиран като своеобразно продължение на албума ѝ от 2002 г. “This is me…Then”. Албумът от 2002 г. е отражение на огромната любов, която е изпитвала Джей Ло по време на първата си връзка с актьора Бен Афлек. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Певицата споделя, че “This is me…Then” е уловил изключително специален момент от нейния живот и казва, че Бен, който вече е неин съпруг, обожава песните в този албум и до ден днешен. „Той обича този албум. Обича тази музика. Знае всички думи. Беше с мен, докато го създавах... Той е най-големият ми фен, което е страхотно,“ разкри Лопес. 

Лопес и Афлек бяха сгодени от 2002 до 2004 г., преди да се разделят, което певицата описва като особено "болезнен" период в живота ѝ.

„Дори не можех да изпълня тези песни. Беше толкова болезнено, след като се разделихме“, спомня си тя. „След като отменихме онази сватба преди 20 години, това разби сърцето ми и честно казано се чувствах така, сякаш ще умра.“

Тя отбелязва, че раздялата я е накарала да изпитва трудности с писането на музика. „Не съм правила музика както през 2002 г. досега... Това [раздялата] ме постави в спирала за следващите 18 години, така че просто не можех да го направя по правилния начин. Но сега, 20 години по-късно, наистина има щастлив край.”

Дженифър Лопес се омъжи за Бен Афлек с интимна церемония в Лас Вегас през юли тази година. Тя обяви пред света, че е приела фамилията на съпруга си и вече се казва Дженифър Лин Афлек.

Изпълнителката казва, че откакто тя и Афлек се събраха отново през 2021 г., се е почувствала толкова вдъхновена и толкова обзета от емоции, че музиката просто се изливала от нея. 

Лопес е убедена, че възродената любов с Афлек вече е много устойчива и може да издържи ударите на живота.

 „Сега вече знаем. Няма въпроси и няма „Е, нека видим как ще потръгне това“. Има „Не, аз и ти сме, това е. През целия път, до края“, казва тя уверено.

Джей Ло се надява, че феновете, които може би са „изгубили надежда“, както нея преди, няма да се предадат. „Истинската любов съществува и някои неща продължават вечно. И това е истинско. Искам да отправя това послание към света.”

Романтичният втори меден месец на Дженифър Лопес и Бен Афлек в Италия

 

Прочети още: 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти