Скритото послание на годежния пръстен на Джей Ло ще ви разтопи от умиление

Вселената работи по странен начин за любовта на Дженифър Лопес и Бен Афлек. Една на пръв поглед угаснала емоция между тях се разпалва по-силно от всякога въпреки дистанцията на времето.

Дженифър и Бен се събраха отново през 2021 след като се разделиха близо 20 години по-рано - през 2004. В интервю за Apple Music по случай предстоящия ѝ албум “This is me…Now” Джей Ло разкри изключително мил и съкровен детайл от годежния пръстен, с който Бен Афлек ѝ предложи брак по-рано тази година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

На красивия годежен пръстен със зелен диамант са гравирани думите “Няма да си тръгна.” Дженифър обясни контекста на това послание:

“Така той подписваше имейлите си, когато отново започнахме да говорим. Един вид “Не се притеснявай, никъде няма да ходя”

Вдъхновена от трогателния жест на своя съпруг, Джей Ло е създала песен от новия си албум, озаглавена именно така - “Няма да си тръгна”.

дженифър лопес бен афлек
Снимка: Getty

„Можете да получите втори шанс, ако поработите и не се отказвате“, каза тя, добавяйки, че се чувства „благословена“, че тя и Бен са успели да възродят романса си.

Албумът “This is me…Now”, който ще излезе през 2023, е планиран като своеобразно продължение на албума на Дженифър Лопес от 2002 г. “This is me…Then”. Албумът от 2002 г. е отражение на огромната любов, която е изпитвала Джей Ло по време на първата си връзка с Бен Афлек. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Певицата каза пред Apple Music, че песните от албума “This is me…Then” са се превърнали в истински кошмар за нея след раздялата с Афлек, защото изпълняването им ѝ причинявало невъобразима душевна болка.

„Дори не можех да изпълня тези песни. Беше толкова болезнено, след като се разделихме. [...] След като отменихме онази сватба преди 20 години, това разби сърцето ми и честно казано се чувствах така, сякаш ще умра,“ спомня си тя. 

Дженифър Лопес се омъжи за Бен Афлек с интимна церемония в Лас Вегас през юли тази година. Тя обяви пред света, че е приела фамилията на съпруга си и вече се казва Дженифър Лин Афлек.

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти