„Аз им причиних това“: Джей Ло разкри защо изпитва вина към децата си

Въпреки че известните могат да дадат всичко на своите деца, това не значи, че животът със звездни родители не носи някои трудности. Наскоро Дженифър Лопес разкри каква е вината, която изпитва към своите деца.

Тя призна, че се чувства виновна заради негативното влияние, което славата ѝ оказва върху 15-годишните ѝ деца Макс и Еме.

Джей Ло говори искрено за майчинството и влиянието на звездния ѝ статут върху близнаците в интервю, което даде по повод най-новия си филм „Майката“.

лопес
Снимка: Getty

53-годишната поп дива, която в момента е омъжена за четвърти път, отбеляза, че „да си дете на известни родители наистина не е нещо, което много хора могат да разберат.“

Тя обаче сподели, че съчувства на децата си, „защото те не са избрали това.“

Говорейки пред Audacy преди няколко дни, Джей Ло разкри: „Не съм говорила с тях много за това, но те вече започнаха да ми споделят, например как хората се отнасят с тях и подобни неща.“

лопес
Снимка: YouTube | @Audacy

Миналата година Дженифър представи дъщеря си Еме с местоимения, неутрални по отношение на пола.

Сега тя говори и колко е трудно да гледа как децата ѝ биват „съдени“ от непознати и как вероятно им е доста трудно да растат и да бъдат себе си в подобно положение.

Тя добави: „Сякаш знаят, че всички ги гледат под лупа, а това е трудно.“

Говорейки за личния си живот, Дженифър призна, че статутът ѝ на звезда винаги е на преден план в съзнанието на хората, дори когато някой се запознае с нейните деца.

„Така че, когато се появят някъде, това е, което си мислят хората, вместо да ги виждат такива, каквито са“, разсъждава тя.

„И мисля, че на тях им е наистина трудно, така че бих искала да мога да ги предпазя от това.“

В крайна сметка Дженифър осъзнава, че тя е причината за това положение и е почти невъзможно да го промени.

„Мисля, че им е трудно. Аз им причиних това“, каза тя, посочвайки, че като всяка майка, носи отговорност и се чувства виновна за родителските си решения понякога.

лопес
Снимка: Getty

По-рано в интервюто тя се описа като майка така: „Аз не съм традиционна майка. Аз не съм майка, която си стои вкъщи. Аз съм самотна майка. И работеща такава.“

Преди броени дни Джей Ло отбеляза Деня на майката със семейно тържество, на което тя и съпругът ѝ Бен изведоха двете си майки в Лос Анджелис.

Към двойката се присъединиха и двамата близнаци на Дженифър, както и 14-годишната Серафина, едно от трите деца, които Бен споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

Другите две деца на Афлек, Вайълет, на 17, и Самуел, на 11, не присъстваха, вероятно защото са прекарали празника с майка си.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти