Трима за щастие преди Бен: бившите съпрузи на Дженифър Лопес и какво правят те днес

колаж Дженифър Лопес бивши съпрузи
Снимка: Getty

Сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек бързо се превърна в новина №1 на лято 2022, а навръх 53-годишния си рожден ден през юли латино звездата заяви, че никога не се е чувствала по-щастлива. Преди обаче да намери „любовта на живота си“ (както дори майката на Джей Ло нарича Бен), се е наложило да премине през три брака.

На 27-годишна възраст Дженифър Лопес се омъжва за първи път, а нейният избраник е кубинецът Охани Ноа, тогава на 22 г. Двамата се запознават, докато той все още си проправя път като актьор и работи като сервитьор в ресторанта на Глория Естефан в Маями Бийч. Бракът обаче продължава 11 месеца – от февруари 1997 до януари 1998 г.

Охани Ноа - първият съпруг на Дженифър Лопес

Освен че са занимава с продуценство, телевизия и кино, днес Ноа е смятан за успешен предприемач и работи още като готвач и личен треньор. Към момента живее в родната си Куба, а наскоро изрази скептицизъм към брака на Джей Ло и Бен Афлек. Припомнете си тук ► От устата на бивш: бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек няма да продължи дълго

В търсене на правилния човек Дженифър започва връзка с танцьора Крис Джъд. Пътищата им се пресичат през 2000 г., когато той е отговорен за хореографията и се снима в клипа към нейната песен “Love Don’t Cost A Thing”. През септември на следващата година двамата се женят в Калабасас, Лос Анджелис, но по-малко от година по-късно Джей Ло подава документи за развод. Макар и двамата да остават с добри чувства един към друг, Крис Джъд не крие, че славата на бившата му съпруга е било изпитание за самия него. „Личното ти пространство е нарушено“, споделя той пред Us. „Вече не си нормален човек.“

Джъд продължава да се занимава с хореография, а През 2009 г. се жени отново. От съпругата си Кели Уолф има момиче на име Вивиен, което се ражда през 2013 г. Двойката е заедно и до днес, а танцьорът са наслаждава на личен живот, какъвто може да пази далеч от светлината на прожекторите.

Най-дългият и най-коментиран брак на Дженифър Лопес остава този с Марк Антъни, продължил 7 години. Двамата се запознават още през 1998 г. покрай испаноезичния си дует “No Me Ames” и се срещат закратко след развода на Джей Ло и Оджани Ноа. След като Лопес и Антъни се женят за други партньори и впоследствие се развеждат, съдбата отново ги среща, а на малка и дискретна церемония в Бевърли Хилс през 2004 г. двамата стават съпруг и съпруга. Двойката има две деца - близнаците Макс и Ем.

Разводът на латино двойката е финализиран през 2014 г., а Марк Антъни се жени още същата година. Бракът му с Шанън де Лима, трети за певеца, продължава до 2017 г. Изпълнителят отново стане семеен, след като през януари 2023 г. се ожени за по-младия с 30 години модел Надя Ферейра, бивша Мис Вселена, а през юни двамата станаха родители. Антъни продължава да се занимава с музика, като през 2022 г. излезе 14-ият му албум “Pa'llá Voy”.

Междувременно Лопес и Антъни работят няколко пъти заедно след раздялата си - в излъчения през 2012 г. телевизионен формат “¡Q'Viva! The Chosen”, търсещ таланти, за концерт в подкрепа на Хилъри Клинтън през 2016 г. и година по-късно - в телетона “One Voice: Somos Live!”, събиращ средства за пострадалите от урагана Мария в Пуерто Рико.

Дженифър Лопес и Марк Антъни във влюбените си години и след това

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти