От устата на бивш: бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек няма да продължи дълго

Въпреки че бившата на Бен Афлек Гуинет Палтроу обожава факта, че той и Дженифър Лопес най-накрая се венчаха, бившият на Лопес не е толкова благосклонен. Първият ѝ съпруг Охани Ноа се държа сдържано през годините, особено след скандалната им раздяла през 1998 г.

Но след като Бенифър 2.0 се венчаха преди няколко седмици, той има да каже някои силно противоречиви наблюдения за младоженците.

„Пожелавам на нея и Бен всичко най-добро, но не съм убеден, че това ще продължи дълго. Джен обича да е влюбена, но тя е била сгодена шест пъти. Бен е съпруг номер четири“, заяви наскоро той пред Daily Mail. „Аз бях съпруг номер едно и тя ми каза, че съм любовта на живота ѝ. Когато лежахме в леглото в брачната нощ, тя каза, че ще бъдем заедно завинаги“.

Ноа добави: „Влюбихме се, когато тя вече беше известна. Но по време на брака ни тя се превърна в мегазвезда. Години наред беше твърде болезнено да говорим за това. Исках да бъда незабелязан и да си живея живота. Но когато видях, че се е омъжила за Бен, който е добър човек, чувствата се върнаха и ме заляха“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C 💚. (@benniferforever_)

В същото интервю той подробно описва цялата им връзка, включително нощта, в която правят любов за първи път, и скандалното им интервю за Опра.

Личният треньор се запознава с Джей Ло през 1996 г., а година по-късно, през 1997 г., те се сгодяват. Въпреки това, поради главоломния ѝ успех и раздялата им, те се разделят година по-късно през 1998 г.

Бенифър на меден месец в Париж

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти