Бен Афлек разкри тайната на Джей Ло за перфектна фигура: „Яде каквото си поиска“

При всяка своя изява Бен Афлек не крие колко обожава съпругата си Дженифър Лопес. В интервю за Шоуто на Дрю Баримор в петък, той разкри пред водещата, че ще сподели тайна, която „ще разстрои“ всички.

От години Джей Ло не спира да смайва с невероятната си фигура, която би трябвало да постига и поддържа с много лишения и дисциплина във фитнеса.

Е, оказва се, че съпругът ѝ има какво да каже по въпроса и може да развенчае този мит

Джей Ло и Бен Афлек отново засияха един до друг

На въпрос на Дрю Баримор дали в дома на семейство Афлек има чекмедже с вкусна, но вредна храна, Бен шокира водещата с отговора си. Възхищавайки се на страхотната форма на Джей Ло, която е на 53 години, Афлек заяви: „Дженифър просто яде каквото си поиска“.

„Каквото пожелае“, подчерта той с усмивка. „Пица, бисквити, сладолед. Всичко.“

Дрю Баримор попита дали все пак Дженифър спортува усилено, за да поддържа идеалната си фигура.

„Тя тренира“, отговори Афлек. „Искам да кажа, аз също тренирам. Но не изглеждам магически като да съм на 20 години, нали разбирате какво имам предвид – с перфектна кожа и всичко останало.“

Бен Афлек
Снимка: YouTube

Бен подчерта, че съпругата му е много дисциплинирана в упражненията, като дори нарече упоритостта ѝ към тренировките „нещо свръхчовешко“.

„Тя е най-красивата жена на света, изглежда страхотно“, поясни той.

Зрителите на шоуто веднага изразиха възхищението си към обожанието, с което Бен говори за красивата си съпруга. Много от тях отбелязаха още, че актьорът изглежда е в отлична форма и се чувства много щастлив.

Пред списание People Джей Ло е споменавала, че приема много насериозно грижите за себе си и осъзнава връзката между това как се чувства и как изглежда.

„За мен здравословният начин на живот е грижа за себе си, редовна тренировка, грижа за кожата...“, обяснява тя. Тя посочва още, че медитацията, грижата за ума, тялото и душата винаги работят за нея.

„Това са основите на всеки спорт или всичко, което човек прави“, уточнява Джей Ло.

В Шоуто на Дрю Баримор Бен разкри още какво е нещото, за което смята, че жена му би променила в него, въпреки че тя „никога“ не го е признавала.

„Вероятно би искала да говоря малко по-малко“, обясни Афлек. „Не знам дали сте забелязали, но продължавам и продължавам, и продължавам. Говоря непрекъснато.“

„Тя никога не ми е казвала това, но това е моето предположение“, добави с усмивка той.

Преди няколко дни феновете за пореден път се възхитиха на страхотната форма на Лопес в трейлъра на предстоящия трилър „Майката“. Във филма актрисата загърбва безгрижния си романтичен комедиен образ и я виждаме като екшън героиня.

Майката“ излиза на 12 май, а в него Джей Ло играе наемен убиец. Героинята ѝ живее в изолация, докато неочаквана заплаха към отчуждената ѝ дъщеря (Луси Паез) я тласка да излезе от скривалището си и да защити детето си.

Бен Афлек Джей Ло
Снимка: Getty

Миналия месец Афлек и Лопес се появиха заедно на червения килим на холивудската премиера на последния филм на Бен,Въздушния, като Афлек отново не премълча похвалите към жена си в интервю за ET.

„Тя е брилянтна“, възхити се той.И ми помага по всеки възможен начин.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти