Майката на Джей Ло се е молила 20 години Бенифър да се събере отново

Майката на Дженифър Лопес е знаела, че е било писано дъщеря ѝ и Бен Афлек да се съберат отново.

Гуадалупе Родригес придружи Джей Ло за гостуване в предаването Today по телевизионния канал NBC в сряда и коментира възобновените отношения на певицата с Афлек.

„Знаех, че щяхте винаги да се съберете отново, защото се молех 20 години“, признава Родригес пред камерите.

След тези думи Лопес кимва игриво и отговаря с „Окей“, сякаш е чувала и това преди. „Дженифър каза: „Да продължим“, шегува се водещата Хода Котб след реакцията на звездата.

Майка и дъщеря: Дженифър Лопес и Гуадалупе

Афлек и Лопес се ожениха през лятото на 2022 г., почти 20 години след като се сгодиха за първи път през 2003 г. Пътищата им се разделиха през 2004 г., а отношенията си двамата подновиха през 2021 г.

Преди признанието на своята майка Лопес разказва повече за връзката със своя съпруг, наричайки Афлек „любовта на живота си“.

Джей Ло споделя, че предстоящият ѝ албум „This Is Me ... Now“ разказва за тяхната дългогодишна любовна история, улавяйки „момента от времето, когато се се събрали за първи път“. Заглавието е препратка към нейния албум от 2003 г. “This Is Me…Then”, посветен на Афлек.

Джей Ло и Бен Афлек отново засияха един до друг

„През последните 20 години минах през невероятно житейско пътуване и мисля, че съм пораснала много. В албума наистина става въпрос за улавяне на тези моменти във времето. Да се ​​влюбиш, а след това 20 години по-късно да се опитваш да уловиш какъв е бил този момент, и това беше нещо много различно“, разказва тя.

Колкото до въпроса дали любовта е по-добра втория път, Лопес се колебае.

„Мисля, че когато имаш житейски опит зад гърба си, осъзнаваш кое е наистина важно. Обичам това, което правя. Винаги съм го казвала, но откакто имам деца, това се промени за мен. Сега, когато имаш семейство и си женен, започваш да пренареждаш всичко. Какво е наистина важно? Колко искам да работя?“, обяснява тя. „Започваш да осъзнаваш какво искаш да правиш с живота си.“

Лопес твърди, че децата ѝ, 15-годишните близнаци Макс и Еми, „обичат“ Афлек.

„Той е прекрасен, прекрасен баща и бащинска фигура за тях. Има свои собствени три прекрасни деца, а след това сме и ние, а той е фантастичен. Наистина се справя с предизвикателството, каквото е и каквото означава. Те го обичат. Оценяват го, аз също“, признава тя.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти