Бен Афлек отказа да снима в България заради Дженифър Лопес

Няма нищо по-хубаво от Дженифър Лопес, дори България. Или поне така мисли Бен Афлек, който е отказал да снима филм в България, за да е близо до съпругата си.

Актьор е идвал в България само веднъж през 2011 година и то за кратко и най-вероятно скоро няма да ни гостува пак. Афлек е отказал да режисира няколко интересни филма, защото продуцентите са искали да ги заснемат у нас. Причината обаче изобщо не е в негативно отношение към страната ни, а за да е близо до децата си и съпругата си - Дженифър Лопес.

“Имаше няколко филма, които исках да режисирам, за които продуцентите казаха: “Искаме да го заснемем в България”. А аз отвърнах: “В България?”, това разказва звездата в свое интервю, в което споделя как се е променило отношението му към подбора на проекти.

“Една от причините да го направя беше, че съм разведен. Споделям попечителство. Не искам вече да ходя до Остин или Ню Орлиънс или Джорджия и да не виждам децата си. Тези години са твърде важни. Ако ги пропусна, ще съжалявам цял живот”, откровен е Афлек, който през последните години се изявява и като режисьор.

Трите му деца - най-голяма му дъщеря Вайълет, по-малката Серафина и синът му Самюъл, са от брака му с актрисата Дженифър Гарнър. 

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти