Рийз Уидърспуун разгневи ПЕТА

Рийз в компанията на красивата й осанка
Снимка: ЕПА/БГНЕС
35-годишната американска актриса Рийз Уидърспуун сериозно ядоса организацията ПЕТА (хора за етично отношение към животните), защото била забелязана с портфейл, който е изработен от питонска кожа. Според запознати такъв модел може да достигне цена от 4 хил. долара.

Носителката на ''Оскар'' за ролята си в биографичния филм, описващ живота на кънтри легендата Джони Кеш - Walk The Line не би могла да си купи портмонето от Калифорния, където този животински материал е забранен от 40 години насам.

"Независимо как Рийз е дала пари за своята придобивка, животните са платили много по-висока цена. Не можем да си представим, че тя иска да допринесе за това скрито страдание, особено за нещо толкова незначително като моден аксесоар, който може да бъде пресъздаден без кръвопролитие", заяви говорителка на ПЕТА.

Рийз има син и дъщеря от 7-годишния си брак с актьора Райън Филипи, с когото се разделиха през 2006-та, а по ирония на съдбата преди време тя беше определена точно от ПЕТА за най-сексапилната вегетарианка в света.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти