Прекрасна на 50: Виктория Бекъм показа кадър от дома си по случай своя юбилей

Днес, на 17 април, Виктория Бекъм празнува своя 50-и юбилей. По щастливия повод звездата даде възможност на феновете си да надникнат в нейния пентхаус в Маями.

Съпругата на Дейвид Бекъм сподели красива снимка, на която релаксира на дивана малко преди 50-ия си рожден ден.

Трансформацията на Виктория Бекъм през годините

На кадъра тя чете сутрешния си вестник, като нищо в снимката не е случайно, тъй като на страниците на изданието се вижда ясно голяма реклама на нейния козметичен бранд.

Отпусната на черен кадифен диван, Виктория показа своя стилен дом, който в момента струва около 24 милиона евро. А зад дивана се виждат големи произведения на изкуството по стените, както и маса за тенис и красиви дървени подови дъски.

Твърди се, че Дейвид е купил имота – на 59-ия етаж в 62-етажната сграда One Thousand Museum (една от най-високите в Маями) – за 17 милиона евро през 2020 г.

Диетата на Виктория Бекъм - какво яде модната икона всеки ден

С пет спални, луксозен басейн и дори собствена хеликоптерна площадка на покрива, мезонетът се използва като резиденция за семейството, когато Дейвид има работа с футболния си отбор Интер Маями.

Привличащата вниманието луксозна сграда е дело на архитекта Заха Хадид. Уникалният ѝ извит дизайн предизвика шум при създаването си и е единственото жилищно пространство в центъра на Маями с хеликоптерна площадка.

Сградата разполага още със зона за релакс на покрива, двуетажна фитнес зала, басейн, фризьорски и козметични услуги и частно кино. Всеки апартамент в One Thousand Museum разполага и с италиански кухни с кварцови плотове и бани, подобни на спа.

Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм

Самата Виктория е показвала дрешника и фитнеса си в своя Instagram досега. 

В навечерието на своя юбилей снощи звездата публикува емоционална публикация в социалната мрежа, в която благодари на съпруга си Дейвид и четирите си „красиви“ деца за техните „ безусловна любов и подкрепа“, докато размишлява върху живота си.

Докато се приготвям да стъпя в 50-те (на токчета, разбира се!), се чувствам толкова невероятно благословена."

Тя сподели, че се гордее не само с това как се е развила като жена, но и със своите успешни брандове за мода и красота.

"Амбицията ми винаги е била да дам възможност на жените да се почувстват като най-добрата версия на себе си. За мен това означаваше да се доверя на инстинкта си и никога да не правя компромис с творческата си визия. Вярвам, че човек може да бъде много неща – поп звезда, майка, съпруга, дизайнер...“

Правейки своята житейска равносметка, тя отправи и послание към своите последователи:

„Първо повярвайте в себе си – всички останали ще ви последват. И ако имате истински късмет, ще намерите някой, който вярва в вас дори повече от вас самите.“

Виктория добави, че е вечно благодарна за безусловната любов и подкрепа на Дейвид и за техните "прекрасни деца“.

„Толкова съм горда, толкова съм възхитена от милите, трудолюбиви и талантливи хора, в които всички вие се превръщате", написа тя за децата си.

Самият Дейвид също не пропусна да поздрави съпругата си в Instagram със сладко видео и да ѝ заяви за пореден път колко много се гордее с нея.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти