Виктория Бекъм с гореща реакция на въпроса дали е готова да стане баба

Виктория Бекъм е еталон за непреходна красота и елегантност. През април тази година бившата поп звезда ще навърши 50 години. На тази възраст много жени вече стават баби или поне се чувстват готови за това. Какво мисли обаче Виктория по този въпрос?

Наскоро тя даде интервю за списание Vogue, като една от темите, които обсъди, беше това дали се вълнува от това да стане баба – когато му дойде времето, разбира се.

Виктория и Дейвид Бекъм са родители на трима синове Бруклин, на 24, Ромео, на 21, Круз, на 18, както и на 12-годишната Харпър. От трите им пораснали момчета само най-големият, Бруклин, е семеен. Което означава, че следващата естествена стъпка за него и съпругата му Никола Пелц би била и разширяването на семейството им

Е, изглежда според Виктория на младите все още им е рано да мислят за деца.

„Господи, какво?! Уау. Почакайте. Не мисля, че това се случва все още. Освен ако вие не знаете нещо, което аз не знам, това все още не се случва“, отговаря весело Виктория, като е очевидно изненадана от въпроса.

12 звезди и сладките снимки с техните внуци

„Последният път, когато бях с [редактора на Vogue] Анна [Уинтур] си казах: „Анна, как те наричат внуците ти?“ И тя ми отвърна: „Анна““, продължава Виктория в интервюто. „И си помислих, това е много елегантно, така че може би ще поема по този път. Но това все още не е на дневен ред. Но, знаете ли, надявам се един ден, ако бъда благословена, това би било прекрасно. Но все още не сме стигнали до този момент!“

Виктория Бекъм
Снимка: Getty

След това тя незабавно добавя: „Господи, горещо е, момчета. Горещо е тук! Какво става?!“

Виктория беше попитана още за любовните съвети, които дава на децата си. Все пак тя и Дейвид са сред малкото звездни двойки, които успяват да съхранят брака си повече от две десетилетия. Тя обаче има различни разбирания по въпроса от какво имат нужда младите.

„Мисля, че просто трябва да съм до тях“, обяснява тя. „Комуникацията е ключова, затова винаги съм насреща за любимите си хора, за да ги подкрепям, подкрепям него [Бруклин] и Никола. Не обичам да давам съвети. Просто винаги и аз, и Дейвид сме до тях.“

Виктория Бекъм
Снимка: Getty

В началото на февруари Виктория Бекъм присъства на премиерата на филма „Лола“ в Лос Анджелис. Тя позира на червения килим в компанията на Бруклин и съпругата му Никола, както и на най-малкия си син Круз. Всъщност звездното семейство се появи на премиерата, за да подкрепи самата Никола Пелц Бекъм, която е сценарист на „Лола“ и влиза в главната роля.

Виктория Бекъм
Снимка: Getty

За специалния повод съпругата на Бруклин беше заложила на тоалет от модния бранд на своята свекърва. „Бях толкова развълнувана да нося Victoria Beckham в една вечер, която означаваше толкова много за мен. Виктория е гений и беше толкова специално да си сътрудничим за този красив, създаден за мен аутфит“, каза самата Никола пред Vogue след събитието.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти