Дейвид Бекъм се разплака заради "изневярата": "С Виктория сякаш се давехме"

дейвид бекъм
Снимка: Netflix

Документалната поредица за живота на футблиста Дейвид Бекъм вече е в Netflix и всички говорят за нея. В един от кадрите виждам икзлючително уязвимия Дейвид Бекъм, който се разплаква, докато си спомня за най-тежкия период в живота си.

Бекъм разкрива, че с Виктория сякаш "са се давели" по време на най-голямото изпитание за брака им. То се случва през 2003-та година е свързано с упоритите слухове, че футболистът има афера с бившата си лична асистентка Ребека Лус.

Слуховете за изневярата на Дейвид плъзват из всички таблоиди, бракът им е изложен на първа страница, а Дейвид и Виктория не са сигурни, че могат да продължат напред след обвиненията.

"По това време тъкмо се бях преместил да играя в Испания. Продадоха ме за ден. Днес бях в Англия, на другия ден вече работех в Испания. Нов град, непознат език. Семейството ми не беше до мен. Беше изключително трудно", споделя Бекъм през сълзи.

Виктория също се включва в разказа и споделя следното: "Това беше най-трудният период в живота и връзката ни. Усещахме как целият свят е срещу нас. Самите ние не се разбирахме много по това време. Преди да отиде в Мадрид, бяхме двамата срещу целия свят. Бяхме заедно, бяхме свързани, подкрепяхме се. Но когато той се премести в Испания, вече не бяхме плътно един до друг и беше много тъжно."

Дейвид допълня: "Всяка сутрин се будех и се чудех какво ще се случи. С Виктория сякаш се давехме."

Бекъм избухва с плач след въпроса на водещия как са се справили и са запазили брака си. Той поема дълбоко въздух и отговаря:

"Не знам. Наистина не знам как го преодоляхме."

През сълзи той продължава: "Виктория е всичко за мен. Беше ужасно да я виждам как страда. Но ние сме бойци. Трябваше да се борим един за друг, за семейството ни и го направихме. Защото знаехме, че си заслужава."

Вижте снимки на цялото семейство от премиерата на сериала:

Семейство за пример: снимки от премиерата на сериала "Бекъм"

​​​​​​

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти