Виктория и Дейвид Бекъм – щастливи и сплотени с всичките си деца (напук на клюките)

Дейвид и Виктория Бекъм неведнъж са демонстрирали колко важно е за тях семейството – доказват го и с 24-годишния си брак, и с ценното време, което споделят със своите деца.

Този уикенд Виктория публикува няколко снимки от изминалата седмица в Instagram, на които я виждаме в компанията на нейния съпруг и техните деца: Бруклин, на 24, Ромео, на 20, Круз, на 17, и 11-годишната Харпър.

Съпругата на Бруклин, Никола Пелц, също присъстваше на семейното събиране въпреки упоритите слухове в медиите, че между нея и свекърва ѝ има напрежение.

„Най-хубавата седмица 🙏🏼 Обичам ви всички толкова много“, написа Виктория в първата публикация.

В поста имаше снимка на Виктория и Никола, позиращи заедно с чаши за вино. От снимките става ясно още, че приятелката на Ромео също се е присъединила към голямото семейство, както и че мъжете Бекъм са се позабавлявали в местен пъб.

В неделя Дейвид Бекъм също сподели няколко снимки на семейството си, което се наслаждава на пчеларството и вземането на мед. Бившият спортист сподели сладък групов кадър, на който той и четирите му деца позират в униформи на пчелари.

Малко преди семейното събиране Виктория и Дейвид отбелязаха първата годишнина от сватбата на Бруклин и Никола. Гордите родители поздравиха младата двойка в социалните мрежи на 9 април, като стана ясно, че са били част от празненството на младите.

„На днешния ден преди 1 година се ожених за най-добрата си приятелка. Аз съм най-щастливият човек, че мога да те наричам своя съпруга“, написа самият Бруклин в публикацията си по повода.

През март Никола сложи край на всякакви спекулации, че между нея и свекърва ѝ има вражда.

бекъм
Снимка: Getty

„Казвала съм това толкова много пъти, няма вражда между нас“, каза тя пред списание Cosmopolitan. „Никой никога не пише хубави неща. Всъщност е наистина странно, независимо дали става въпрос за моя живот или за живота на някой друг, или каквото и да е, когато знаеш истината и след това прочетеш нещо напълно невярно.“

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти