Бруклин Бекъм заяви, че сам си е купил кола за един милион, получи остри критики

дейвид бекъм виктория бруклин
Снимка: Getty

Видеоканалът на Даниъл в TikTok има 12.9 последователи. Съвсем накратко, в него спира непознати със скъпи коли на улицата и ги пита с какво се занимават. Така случайно среща не кого да е, а самият Бруклин Бекъм, който кара своя нов MCLaren P1 – една от 375-те коли в света на цена от 1.2 милиона долара.

„Хей, момче, какво работиш? Колата ти е страхотна!“, започва разговора Даниъл. „Ей, познавам те! Аз съм готвач“, отговаря Бруклин, очевидно запознат със съществуването на канала.

Объркан от отговора, той го пита: „Да не би да си най-добрият готвач в света?“

„Ами, опитвам се“, отвръща Бруклин и когато е попитан какъв съвет би дал на хората, които искат да се занимават с готвене, възкликва: „Просто следвайте мечтите си и това, което ви прави щастливи, не се отказвайте.“

Цялото видео можете да видите ТУК >>>

Разговорът провокира вълна от негативни коментари под видеото. Но за да разберете какво толкова ядоса потребителите в социалните мрежи, трябва да започнем отначало.

Бруклин е най-голямото дете на Дейвид и Виктория Бекъм, чиято нетна стойност надхвърля 450 милиона долара. Баща му е един от най-известните футболисти в света, а майка му е част от групата Spice Girls и световноизвестен дизайнер. С други думи, съвсем не би било преувеличено да се твърди, че животът му предлага немалко привилегии.

През април тази година той сключва брак с Никола Пелц, дъщерята на бизнесмена Нелсън Пелц, чиято нетна стойност е изчислена на 1.8 милиарда долара. 

Не е изненада, че само на 23 години нетната стойност на самия Бекъм младши е изчислена на 10 милиона долара, а възможностите са кариерно развитие пред него са доста изкушаващи.

Започва да следва стъпките на баща си и се включва във футболния клуб на Арсенал, но е освободен на 16-годишна възраст.

Любовта на Бруклин Бекъм и Никола Пелц под прожекторите

През 2017 кандидатства в училище за дизайн в Ню Йорк, където учи фотография. Няколко месеца по-късно издава фотокнига със заглавие "What I See" (Какво виждам аз). В социалните мрежи я осмиват и критикуват остро.

През втората учебна година прекъсва обучението си, защото му е мъчно за вкъщи. Започва стаж при световноизвестния фотограф Ранкин в Лондон през 2019 година. Оказва се, че Бруклин е ентусиазиран, но не особено опитен и талантлив. Този факт шокира колегите му, защото все пак успява да публикува своя фотокнига и дори сключва договор с Blueberry за заснемането на техни кампании. 

В крайна сметка се отказва от фотографията и решава да застане от другата страна на обектива. Започва да работи като модел и става рекламно лице на английската марка за улична мода Superdry. След по-малко от година от екипа обявяват, че вече не работят заедно. 

Събитието, за което всички говорят: първи снимки от сватбата на сина на Дейвид Бекъм

В интервю за Variety самият Бруклин признава, че има повече неуспешни професионални опити от повечето хора, но причината е, че предишните му интереси са били „просто хобита“ и сега е открил своята истинска страст – готвенето. 

И все пак, светът все така отказва да приеме Бекъм младши насериозно. В социалните мрежи активно се коментира, че всичко, което му се е случило досега, е съвременна форма на непотизъм и няма нищо общо с личните му качества. Критиката обаче не го притеснява и продължава да преследва целите си с високо вдигната глава:

„На хейтърите им пожелавам всичко най-хубаво. Просто правя това, което обичам, грижа се за здравето си, за щастието си, това е.“

Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм

 

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти