За тонус и красота: Виктория Бекъм яде това нещо всеки ден в продължение на 25 години

Всичко от безупречния стил на Виктория Бекъм до нейния път към майчинството и брака беше изстреляно в светлината на прожекторите след излизането на документалния сериал на нейния съпруг Дейвид по Netflix.

Не е тайна, че футболната съпруга е невероятно дисциплинирана, когато става въпрос за здраве и фитнес, следвайки интензивна ежедневна рутинна тренировка с вдигане на тежести и кардио, което според нея е „не подлежи на обсъждане“ – но какво яде, за да поддържа стегнатата си физика?

Съобщава се, че Виктория Бекъм яде едно и също ястие всеки ден в продължение на 25 години. Съпругът ѝ Дейвид разкрива, че тя „яде само риба на скара и зеленчуци на пара" и че много рядко ще се отклони от този си навик.

По-рано тази година Харпър, 12-годишната дъщеря на Дейвид и Виктория, разкри липсата на готварски умения на майка си. „Мамо, ти дори не можеш да направиш зърнена закуска…“ иронизира Харпър. Това може да обясни диетата на модната икона с едно и също ястие всеки ден...

В интервю за Net-A-Porter Виктория даде пълна разбивка на плана си за хранене.Аз съм гъвкава по отношение на храната, тъй като Дейвид и аз сме много общителни и обичаме да се храним навън“, каза тя, преди да добави: „Но когато се храня добре, виждам разликата в кожата си – очите ми са по-бели и по-искрящи и имам много повече енергия.“

Тя продължи да споделя с какво обича да се занимава, обяснявайки: „Ям много прясна риба, пресни зеленчуци и салати, както и семена и ядки. Обичам и плодове, но не ям твърде много, тъй като може да могат да ме накарат да се чувствам доста подута."

"Дисциплинирана съм с храненето – така смятам, че извличам максимума от тялото си. Моето удоволствие е няколко чаши червено вино, а също така обичам текила и ям въглехидрати. Ям много авокадо и наистина добри мазнини, като сьомга. С четири деца и работа, работя до късно и да правя това работи за мен, така че да мога да дам 100 процента от себе си."

Гмурнахме се дълбоко във всичко, което Виктория споделя за здравословната си диета през годините. Продължете да четете, за да откриете всичко, което Виктория Бекъм яде за един ден...

Диетата на Виктория Бекъм - какво яде модната икона всеки ден

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти